![]() |
Cevap: Bu Kadar Da Olmaz
bilmem o şekilde dedin mi yoksa gazeteciler mi yazdı ama yinede demiş olduğunu kabul ederek diyorum ki.Üç büüyklerle maç altı tane ediyor.Altı maçın puanıda 18.evinde puan vermezsen bu 9 a düşer.
yani sen üçü beşi bırak da diğerlerinden alacağın puanı al.üç büüykler hiç bir dönemde rastlanmayacak şekilde yenilgiler aldılar.bu fırsatı sivas iyi değerlendirmeli.puan ve avaraj farkını korumalı. yoksa büytün laflar hikaye. sorunun bir diğer boutu da sivasın golculerinin formsuzluğu.goller ve galibiyetler istiyoruz. oldumu mehmet kardeşimiz.sende biraz havanı indir.yere yakın uç artık.Üç büüykler aldım alacağım der kafa karıştırılar.seninde kafan karışık gözüküyor.lütfen ömründe belki spor yaşamında bir kez yaşama şansını edineceğiniz bu fırsatı kaçırmayınız.anadoludan bir şampiyon çıktı o da sivas sözünü tarihe altın harflerle yazdırınız. |
[QUOTE=konartr58;488068]bilmem o şekilde dedin mi yoksa gazeteciler mi yazdı ama yinede demiş olduğunu kabul ederek diyorum ki.Üç büüyklerle maç altı tane ediyor.Altı maçın puanıda 18.evinde puan vermezsen bu 9 a düşer.
yani sen üçü beşi bırak da diğerlerinden alacağın puanı al.üç büüykler hiç bir dönemde rastlanmayacak şekilde yenilgiler aldılar.bu fırsatı sivas iyi değerlendirmeli.puan ve avaraj farkını korumalı. yoksa büytün laflar hikaye. sorunun bir diğer boutu da sivasın golculerinin formsuzluğu.goller ve galibiyetler istiyoruz. oldumu mehmet kardeşimiz.sende biraz havanı indir.yere yakın uç artık.Üç büüykler aldım alacağım der kafa karıştırılar.seninde kafan karışık gözüküyor.lütfen ömründe belki spor yaşamında bir kez yaşama şansını edineceğiniz bu fırsatı kaçırmayınız.anadoludan bir şampiyon çıktı o da sivas sözünü tarihe altın harflerle yazdırınız.[/QUOTE] tam bir sivas tam bir sivassporlusun kutlarım sizi yazılarınızı bu arada büyük bir zevkle okuyorum sağolunuz |
Zaten Fenerbahceye karsi bi 11'e 11 oyniyamadik gitti. Özellikle Alex'in hareketine kart göstermeyen hakem hakem degildir. Orda ikinci sari kart'dan kirmizi karti görecekti. O pozisyonda tam belli oldu zaten.
Ama biz cogu maclarda hakemleride yendik. Sampiyonlugumuza hakemlerde engel olamiyacak |
Bülent UYGUN Fenerbahçeyle oynadığımız lig maçından önce hep ne dedi? "Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok"... Sürekli bunu söylersen futbolcular nasıl motive olacak? Tamam, rahat oynamaları lazım ama bu kadar da rahat olurlarsa içlerinde galibiyet hırsı olmadan nasıl mücadele edecekler?
Burda suçlu ne hakem, ne başkası... Bülent Hoca hatayı kendinde araması lazım. Basına verdiği demeçlere dikkat etmesi, ayaklarının yere basması lazım. Yoksa Sivaslı olmayıp da Sivasspor aşığı olanların sayısı gitgide düşmeye devam edecek... 5 yermişiz, 7 yermişiz ama 6 yemezmişiz... Fenerbahçe seni 4 gol atıp yensin, sen de FB'nin ezeli rakibine göndermede bulun. FB'de bir taşta iki kuş vurmuş olsun... Onlar maçın sonunda "Sivas'ın Yolarına"yı çalıp alenen dalga geçsinler, sen de "UEFA finalinin oynanacağı stadda türkümüzün çalınması bizim için gururdur" de... Bunlar olması gerekenler değil... Artık uzaklaşın şu FB'den... GS, BJK ne kadar uzaksa; FB de o ölçüde uzak olsun bize |
Bülent Hoca FB maçları dışında iyi hocadır.
|
sen oyununu oyna hakemleri birak nerdeyse hic bir pozisyonda yoksun
|
trabzonda yenildi insallah ankarayi yeneriz ve aramız 3 puan tekrar acılır sivasspora guveniyorum;)
|
[FONT="Arial Black"][/FONT][QUOTE=TS58;488284]Bülent Hoca FB maçları dışında iyi hocadır.[/QUOTE]aynen katılıyorum sana ligin en kral hocasi bulent uygundur.tabiki fenerbahce maclari hariç
|
[QUOTE=sivas_sevdamiz;488133]Bülent UYGUN Fenerbahçeyle oynadığımız lig maçından önce hep ne dedi? "Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok"... Sürekli bunu söylersen futbolcular nasıl motive olacak? Tamam, rahat oynamaları lazım ama bu kadar da rahat olurlarsa içlerinde galibiyet hırsı olmadan nasıl mücadele edecekler?
Burda suçlu ne hakem, ne başkası... Bülent Hoca hatayı kendinde araması lazım. Basına verdiği demeçlere dikkat etmesi, ayaklarının yere basması lazım. Yoksa Sivaslı olmayıp da Sivasspor aşığı olanların sayısı gitgide düşmeye devam edecek... 5 yermişiz, 7 yermişiz ama 6 yemezmişiz... Fenerbahçe seni 4 gol atıp yensin, sen de FB'nin ezeli rakibine göndermede bulun. FB'de bir taşta iki kuş vurmuş olsun... Onlar maçın sonunda "Sivas'ın Yolarına"yı çalıp alenen dalga geçsinler, sen de "UEFA finalinin oynanacağı stadda türkümüzün çalınması bizim için gururdur" de... Bunlar olması gerekenler değil... Artık uzaklaşın şu FB'den... GS, BJK ne kadar uzaksa; FB de o ölçüde uzak olsun bize[/QUOTE] harika bi yazı super bir anlama sana sonuna kadar katılıyorum arkadasım |
yenimi ögrendinnnnnnnnnnnnnn yıldız................................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50. |