![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi ? bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yıldız kamanan Maçta göze çarpanlar ? takımın kötüye gitmesi Ne gibi eksiklerimiz var ? lidere( takımı yönlendirecek lidere) Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? vasat Taraftar nasıldı ? her zamanki gibi muhteşem |
[FONT="Comic Sans MS"]Macin son 15 dk baktim, tam actim beraberlik golü yedik ! Bi dogru dürüst isabetli pas, out, korner attiklarini görmedim sinir ediciydi! Iki haftada 5 puan gitdi böyle !:-(
hepsi bi garib.. ...:rolleyes:[/FONT] |
Şu Bülent Hocanın Mehemet sevdasını ah bir anlasak..
Nedir yahu bu adamın dokunulmazlığı mı var? Takımda huzursuzluk var gibi! Mehmet bir tane pas vermedi.. Kulakalrını çekin şunun! Kimse benim babamın oğlu değil.. 3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!! |
Maçın yıldızı kimdi ?BALİLİ.MEHMET ENGELLEMESE BALİLİNİN 2 GOLÜ VARSI BU MAÇTA.
Maçın en kötüsü kimdi ?MEHMET YILDIZ. Maçta göze çarpanlar ?HAKEM ÇOK DÖNEK HAREKETLERDE BULUNDU. ORTA SAHADA FAULÜMÜ VERMEDİ POZİSYONUN DEWAMI GOL OLDU ANKARAYA GOLÜ ATTIRDIKTAN SONRA BİZİM LEHİMİZE KARARLAR VERMEYE BAŞLADI. Ne gibi eksiklerimiz var ? GOLÜ YEDİKTEN SONRAKİ OYUNUMUZU O GOLÜ YEMEDEN ÖNCE OYNAMAMIZ LAZIMM. FARK ATARDIK. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? KENDİ EVİMİZDE DAHA ÇOK OFANSİF OYNAMAMIZ GEREKİR. BÜLENT HOCA YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPTI VE FENER MAÇLARINDAKİ GİBİ KULÜBEDE OTURMADI. Taraftar nasıldı ?SON DERECE İYİYDİ TARAFTAR. BİRDE ŞUNU EKLİİM BU TAKIM GEÇEN SEZON 23. HAFTADA 48 PUANLA 4. SIRADAYDI. BU SEZON 23. HAFTADA 46 PUANLA 1. SIRADA. BUNU KİMSE UNUTMASIN YORUMLARI ONA GÖRE YAZSIN HERKES.. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS. |
Maçın yıldızı kimdi ?HAKEM
Maçın en kötüsü kimdi ?TUM,MEHMET Maçta göze çarpanlar ? İSTEKSİZLİK Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKİM GOL ATTİKDAN SONRA HEP GERİ CEKİLİYOR NE BİCİM BİR TAKTİKDİR BU YA.BİZ GOL YEDİKDEN SONRAKİ O YİRTİCİ O İSTEKLİ SİVASİ İSTİYORUZ Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?SİVAS YEDİMİZ GOLE KADAR MÜTHİS KÖTÜYDÜ AMA SONRA İSE İSTEJKİ VE YİRTİCİYDİ Taraftar nasıldı ? Bİ KİPİRDAMA VAR YANİ |
macın yıldızı ankara spor lu futbolcular evımızde bunu basardılr sıvasa neler oluyor anlayamıyorum
|
Maçın yıldızı kimdi ? Sylla,Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem,Mehmet Yıldız,HerveThum Maçta göze çarpanlar ?...Hakem... Ne gibi eksiklerimiz var ? Hakemle oynamıyoruz oynasak böyle olmayız... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Hakem iğrenç,Mehmet Yıldız Satılmalı Taraftar nasıldı ? Eh işte |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..
[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]Hepsi ama Tum ve Mehmet Yıldız çok daha kötüydüler. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]1 tane net gol pozisyonumuz yok. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B]Eskiye göre kolay gol yemeye başladık ve pozsiyon bulamamaya başladık. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]Bu maç gibi oynadığımız sürece 1. olduğumuza hiç bakmayın her geçen gün bir basamak düşeriz. [B]Taraftar nasıldı ?[/B]Bugünki en iyi şey taraftardı. |
[QUOTE=Yiğiter;488746]Şu Bülent Hocanın Mehemet sevdasını ah bir anlasak..
Nedir yahu bu adamın dokunulmazlığı mı var? Takımda huzursuzluk var gibi! Mehmet bir tane pas vermedi.. Kulakalrını çekin şunun! Kimse benim babamın oğlu değil.. 3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!![/QUOTE] ben mehmet yıldız satılmalı, bu saatten sonra verim alamayız dediğimde, bir vatan haini ilan edilmediğim kalmıştı... son 6-7 maçtır ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı... |
SON HAFTALARDA LİDERE VE ŞAMPİYONLUĞA GITMEK ISTYEN BIR TAKIMA YAKIŞAN OYUNU O Y N A M I Y O R U Z. KAMANAN GELDIGINDEN BERI MEHMET YILDIZ KÖTÜ OYNUYOR. TOPARLANMA ZAMANI BOYLE DURAKLAMA LAR HER TAKIMDA OLAĞANDIR. MÜHİM OLAN TOPARLANMASINI BİLMEK YOKSA ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:06. |