![]() |
Cevap: Petkoviç' e Terapi
Akın çok iyi kaleci. petkoviçi aratmaz. kaleye bir süreliğine akın geçebilir. petkoviç de biraz dinlenmiş olur. her maça sitresli başlamasın.
|
dedıgınız gıbı guven vermıo petkovic sacma sapan goller yıyor bazende zor topları cıkarıyor biraz daha dıkkatlı olması lazım
|
Petkoviç deneyimli bir kaleci.Bugünleri de atlatır.
|
iyi bir tesbit olmus bence daha da iyisi formda bir akin var birkac hafta sans verilsin bu firsatta daha iyi olur diye dusunuyorum
|
yaw kardeşim neyin terapisi bu adam her hafta hatalı gol yiyor hala inat hala inat bazen bülonun inadı beni kızdırıyor yaw akın gibi kalecin var sen hala formsuz petkoviçi oynatıyorsun inanamıyorum bu hataya yemin ediyorum bülent hocadan nefret edersem sırf bu petkoviç inadı yüzünden olacak
|
ZATEN PETKOVİÇ ŞOK OLMUŞ BİRDE YEDEK BIRAKIRSA BÜLENT HOCA BU DÖNEMDE TAM TIRT OLUR WALLA
|
[QUOTE=furky.b;490113]Terapi Yerine, Dinlendirin hocam, Akin Var..[/QUOTE]
BENCEDE AKIN DA SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
[B]Benimde terapiye ihtiyacım var son maçlardan sonra.[/B]
|
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="RoyalBlue"]Takım olarak psikolojik destek almak gerekiyor sadece petkovç değil önümüzde zorlu bir yol var bu ağırlığı futbolcuların kaldırabilmesi için destek şart Turgay biçerin en kısa zamanda sivasa gelmesi şart [/COLOR][/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:48. |