![]() |
Cevap: Gelecek Vaat Eden Bir Futbolcu
Bilica takıma çok şey katıyor ama son dakikalarda girmesini iyi bulmuyorum
bence daha erken maça girerse daha verimli olabilir eskişehir maçında son 10 dakika'da girmişti maça |
bilicagibi futbolculari takimda uzun sure tutmaliyiz ovrupaya acildigimiz zaman bugibi futbolcular on pilanda olurlar
|
delikanlı bir adam sivasspor diyor başka bişey demiyor helal olsun.
|
[B]O zamanlar 25 yaşındaydı bilica.. Küme düşen bir takımdan gelmiş ve moralmen çökmüş. Demekki iy kumaşı var ve bize geldi. İyikide geldi. Ama ben Bilicayı daha haftanın oyuncusu seçmeyeceğim inadım devam ediyor. Sıra bırakmıyorki gardaşım öbürlerine oy verelim. Hiç boşuna uğraşma Bilica seni seçmeyeceğim. Yoruldum artık yaaw seni seçe seçe :)
Allah seni nazardan saklasın...[/B] |
[QUOTE=gül5858;490740]Bilica takıma çok şey katıyor ama son dakikalarda girmesini iyi bulmuyorum
bence daha erken maça girerse daha verimli olabilir eskişehir maçında son 10 dakika'da girmişti maça[/QUOTE] [B]Bacım sen balili ile karıştırıyorsun. [/B] |
[B]Nasıl gelecek vaadeden bir oyuncu anlamadım,bildiğim kadarıyla Bilica 29 yaşında,şunun şurasında oynasa oynasa 4-5 yıl daha oynar.[/B]
|
[QUOTE=gül5858;490740]Bilica takıma çok şey katıyor ama son dakikalarda girmesini iyi bulmuyorum
bence daha erken maça girerse daha verimli olabilir eskişehir maçında son 10 dakika'da girmişti maça[/QUOTE] :D:D:D:D:D:D bilica-balili:confused: |
BİLİCA SIZ ASLA O BİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BAZUKACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
[QUOTE=adres58;490797][B]Bacım sen balili ile karıştırıyorsun. [/B][/QUOTE]
:D:D:D:D .............................. |
[QUOTE=sensetik;490965]:D:D:D:D
..............................[/QUOTE] [B]Yaww karıştırmış gardaş. sende hemen gülme yaaw.. hehehe[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:40. |