SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Denizlispor-Sivasspor Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24483)

LosTie58 21.03.2009 21:52

Cevap: TSL/ Denizlispor-Sivasspor Tahmin ve Yoruml

Denizli yarın ki maçından puan alırsa işimiz biraz daha kolay olur çünkü Denizli biraz daha rahatlar.Zor maç olacak ama inşallah galip geliriz çünkü liderlik tehlikeye girebilir o hafta.Böyle oynarsak ve Musa da kendine gelirse bence alırız bu maçı.Zaten milli maç dolayısıylada ara var ligde iyice dinlenip sonrada iyice hazırlanıp maça çıkarız.

burakkova 22.03.2009 13:07

arkadaşlar ben denizli'de okuyorum.. maça gelecek olan var mı? irtibata geçelim..

myway 22.03.2009 13:27

[B][QUOTE=burakkova;495109]arkadaşlar ben denizli'de okuyorum.. maça gelecek olan var mı? irtibata geçelim..[/QUOTE]

Evet dostum Izmir ekibi geliyor bu maca gecen sene oldugu gibi... Gecen sene bende gelmistim hatta onceki sene de gelmistim... Gecen seneki deplasman maceramiz superdi gercekten:)

Izmirliyigidolarla Yalcin abiyle irtibata gecebilirsin tanisirsiniz....[/B]

subasi29 22.03.2009 13:46

bu macin onemi cok buyuk..besiktas karsisinda oynadigimiz guzel futbolu buradada oynarsak denizliyi dagitiriz

YigidoGenclik38 22.03.2009 14:20

[COLOR="Olive"][I][B]zor bi mac ama alacagız allahın izniyle

kalbimiz sizinle.....[/B][/I][/COLOR]

yorumyapıyombenya 22.03.2009 14:22

Zor maç olacak ama ne olursa olsun kazanmamız gerekıyor. Bu maçta mutlaka Balili yada Kamanan oynamalı ! Özellikle kamanan son 15 dk oyuna girecek oyuncu değil.

burakkova 22.03.2009 16:32

[QUOTE=myway;495125][B]

Evet dostum Izmir ekibi geliyor bu maca gecen sene oldugu gibi... Gecen sene bende gelmistim hatta onceki sene de gelmistim... Gecen seneki deplasman maceramiz superdi gercekten:)

Izmirliyigidolarla Yalcin abiyle irtibata gecebilirsin tanisirsiniz....[/B][/QUOTE]

gelirken yolda mola fln veriyor musunuz.. yoksa direk stada mı? ona göre bir yerde buluşalım..

myway 22.03.2009 16:39

[B][QUOTE=burakkova;495193]gelirken yolda mola fln veriyor musunuz.. yoksa direk stada mı? ona göre bir yerde buluşalım..[/QUOTE]

Ayrintilari sonra belli olur.. Ben Ankaradayim gelemiyorum.. Yalcin abi (izmirliyigido) ile irtibata gecebilirsin...[/B]

werder 22.03.2009 16:55

[QUOTE=myway;494886][B]Liderligimizin tehdit altinda olacagi bi mac olacak..Besiktas Kayseriyi rahat gececektir...

Mutlak 3 puan icin saldir YIGIDO..![/B][/QUOTE]

beşiktaş kayseriyle berabere kalacak diyorum. sivasspor eğer denizli'yi ve antalyayı yenerse lig sonunda puan durumu şöyle olur
1.SİVASSPOR:70
2.G.SARAY :69
3.BEŞİKTAŞ :69
4.TRABZON :65
5.F.BAHÇE :64
DENİZLİ VE ANTALYA'YI YENERSEK TABİİ

07reis58 22.03.2009 17:04

[QUOTE=burakkova;495109]arkadaşlar ben denizli'de okuyorum.. maça gelecek olan var mı? irtibata geçelim..[/QUOTE]

kardeş bi aksilik olmazsa bnde antalyadan gelecem.... msn varsa yazda irtibata geçelim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31.