![]() |
Cevap: TSL/ Denizlispor-Sivasspor Tahmin ve Yoruml
Denizli yarın ki maçından puan alırsa işimiz biraz daha kolay olur çünkü Denizli biraz daha rahatlar.Zor maç olacak ama inşallah galip geliriz çünkü liderlik tehlikeye girebilir o hafta.Böyle oynarsak ve Musa da kendine gelirse bence alırız bu maçı.Zaten milli maç dolayısıylada ara var ligde iyice dinlenip sonrada iyice hazırlanıp maça çıkarız.
|
arkadaşlar ben denizli'de okuyorum.. maça gelecek olan var mı? irtibata geçelim..
|
[B][QUOTE=burakkova;495109]arkadaşlar ben denizli'de okuyorum.. maça gelecek olan var mı? irtibata geçelim..[/QUOTE]
Evet dostum Izmir ekibi geliyor bu maca gecen sene oldugu gibi... Gecen sene bende gelmistim hatta onceki sene de gelmistim... Gecen seneki deplasman maceramiz superdi gercekten:) Izmirliyigidolarla Yalcin abiyle irtibata gecebilirsin tanisirsiniz....[/B] |
bu macin onemi cok buyuk..besiktas karsisinda oynadigimiz guzel futbolu buradada oynarsak denizliyi dagitiriz
|
[COLOR="Olive"][I][B]zor bi mac ama alacagız allahın izniyle
kalbimiz sizinle.....[/B][/I][/COLOR] |
Zor maç olacak ama ne olursa olsun kazanmamız gerekıyor. Bu maçta mutlaka Balili yada Kamanan oynamalı ! Özellikle kamanan son 15 dk oyuna girecek oyuncu değil.
|
[QUOTE=myway;495125][B]
Evet dostum Izmir ekibi geliyor bu maca gecen sene oldugu gibi... Gecen sene bende gelmistim hatta onceki sene de gelmistim... Gecen seneki deplasman maceramiz superdi gercekten:) Izmirliyigidolarla Yalcin abiyle irtibata gecebilirsin tanisirsiniz....[/B][/QUOTE] gelirken yolda mola fln veriyor musunuz.. yoksa direk stada mı? ona göre bir yerde buluşalım.. |
[B][QUOTE=burakkova;495193]gelirken yolda mola fln veriyor musunuz.. yoksa direk stada mı? ona göre bir yerde buluşalım..[/QUOTE]
Ayrintilari sonra belli olur.. Ben Ankaradayim gelemiyorum.. Yalcin abi (izmirliyigido) ile irtibata gecebilirsin...[/B] |
[QUOTE=myway;494886][B]Liderligimizin tehdit altinda olacagi bi mac olacak..Besiktas Kayseriyi rahat gececektir...
Mutlak 3 puan icin saldir YIGIDO..![/B][/QUOTE] beşiktaş kayseriyle berabere kalacak diyorum. sivasspor eğer denizli'yi ve antalyayı yenerse lig sonunda puan durumu şöyle olur 1.SİVASSPOR:70 2.G.SARAY :69 3.BEŞİKTAŞ :69 4.TRABZON :65 5.F.BAHÇE :64 DENİZLİ VE ANTALYA'YI YENERSEK TABİİ |
[QUOTE=burakkova;495109]arkadaşlar ben denizli'de okuyorum.. maça gelecek olan var mı? irtibata geçelim..[/QUOTE]
kardeş bi aksilik olmazsa bnde antalyadan gelecem.... msn varsa yazda irtibata geçelim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31. |