![]() |
Cevap: DENİZLİYE GİDİYORUZ
Yolunuz Acik Olsun Insallah 3Puan Dönersiniz
|
dört bir yandan akın var denizliye:)yetmeyecek bize ayrılan kısım:) gelen herkese şimdiden teşekkür ederim..
|
[B][B][/B]Hayırlı Deplasmanlar...! Dıyorum Allah Yolunuzu Acık Etsın...!![/B]
|
[QUOTE=GuNaY;495964][B]İSTDER yine yollarda...
Denizlide takımımızı ve İzmirli Yiğidoları yalnız bırakmayacağız. Not: O hafta sınavlar olduğundan maalesef Denizliye gidemeyeceğim:mad:)[/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkGreen"]Günay kardeş sen sınavın düşün ben senin yerinede giderim denizliye rahat ol sen [/COLOR] [COLOR="Red"]Yüreğin bizle onu biliyoruzya o bize yeter[/COLOR][/B] |
deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]SEVGİLİ HEMŞEHRİLİLERİMİZ;[/CENTER]
SİZLERİ İZMİR'DE DENİZLİ MAÇINDA GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDER.BU ÖNEMLİ DEPLASMANDA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM VE BİZE AYRILAN BÖLÜMÜ TAMAMEN DOLDURALIM. [CENTER]HEP DESTEK TAM DESTEK[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
BENDE GELMEK İSTERDİM AMA BİZİM İŞLER YENİ AÇILDI 2 AYDIR ÇALIŞMIYORUZ BİRDEN BİREDE İZİN ALIP GELEMEM AMA İLERLEYEN HAFTALARDA BENDE DEPLASMALARA KATILIRIM İNŞALLAH.... ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN LİDER GİDİYOSUNUZ LİDER GELİN LİDER TARAFTARINA YALIŞAN CENTİLMENLİGİ GÖSTERİN
|
deplasmanda takimini yanliz birakmayan herkese sonsuz tesekkür
|
bir büyük takim gibi karsilayin sivassporu denizlide...
insallah cok kritik bir mactan üc puani almamiz lazim... eger alirsak önümüz acik... |
Recep kardeşim inşallah Denizli'de görüşürüz. İzmir'li Yiğidolar olarak sizleri orada görmekten büyük mutluluk duyacağız. İnşallah şehire girişte de bir organizasyon yaparız, stada hep beraber gireriz. Gelişmeleri buradan paylaşalım.
Şimdiden katılan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun AYK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39. |