![]() |
Cevap: Denizlispor - Sivasspor
[B]İnşallah galibiyet alarak liderliği koruruz[/B]
|
[B]Denizliyi Allahın izni ile kesın malub edeceğiz buna inanıyorum ben asıl haftaya oynayacağımız Antalya macını düşünüyorum zor ve çekişmeli bir maç bizleri beklıyor.[/B]
|
[B]Denizli macı zor gececek zira rakibimiz ligin ikinci yarısana cok iyi başladı ikinci yarının en cok puan toplayan 2. takımı. Çok etkili oyuncuları var özellikle bangura müthiş süratli bir oyuncu ancak bangura ile cok iyi anlaşan izmailov bu maçta yerini alamayacak bu bizim için büyük avantaj. Ancak herne olursa olsun şampiyonluk için her maçı oldugu gibi bu macıda kayıpsız geçmemiz gerekiyor.[/B]
|
uzun zaman sonr sonra aranızdayım arkadaşlar inşallah alırız maçı
|
Fato nun olu emre yazi gecmis türk milli takım babamın ::) yane Fatih tekke gibi bir oyuncuyu almiosa zaten sivas a hiç uramasin bu dam gidene kadar ben ce hiç nbir sivas futbolcu us gitmesin .
|
denizlisporumuzun bu maçı almak zorunda olduğunu söylemek zorundayım fakat genede iyi olan kazansın başarılar anadolu yıldızı sivasspor :)
|
[B]bu maçı alacağız ve bejeke kaysriye takılacak... febe eskişehire takılacak gese gaziantepe takılacak ...
oleeeyyy saldır sivassporr oleeyyyy saldır sivaspor [/B] |
İnşallah bugün kazanacağız,bugün kazanırsak zaten önümüz açılıra.Allah Sivas'ımın yanında olsun.
|
[B]Özellikle Braga ve Angelovun oynamaması bizim için çok artı bir durum. Shakthar maçının yarı performansını sergilersekki ben inanıyorum bu maçı almamız içten bile değil. Özellikle ikinci devrenin en iyi takımı ile oynayacağız. Dikkati elden bırakmamalıyız. Birazdan maça gideceğim. İnşallah mutlu bir şekilde dönerim...[/B]
|
[B]şükürler olsun hayrettini yeniden görmek süper bu maçta çok şey yapacak eminim[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30. |