![]() |
Cevap: Bu Fotograflar Batuhanı Yakacak
ya iste burda uygunun sozu gecer bence.
istanbulda laila, sivasta la ilahe illallah, diye bosuna dememis hocam |
İnternete taşıyan gerçekden terbiyesizlik yapmış.bu olayı daha da vahim hale getirmiş. türkiye ye büyük başarılar kazandırabilirdi.belkide afffederler ama böyle gece hayatına erken başlamış...
|
YA ARKADAŞLAR SİZENE ADAMIN ÖZEL HAYATINDAN SİTEMİZDE HABER YAPIYORSUNUZ BIRAKIN ALLAH AŞKINA BİZENE SİVASIMIZLA NE İLGİSİ VAR BU HABERİN BJK. ES -ES DÜŞÜNSÜN CEZASINI KESMEK BİZEMİ DÜŞTÜ YA ALAL ALAH
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
eeee hayat bu gülüm kendi düşen ağlamaz :D:D
|
[QUOTE=sarilartekstil;500660]YA ARKADAŞLAR SİZENE ADAMIN ÖZEL HAYATINDAN SİTEMİZDE HABER YAPIYORSUNUZ BIRAKIN ALLAH AŞKINA BİZENE SİVASIMIZLA NE İLGİSİ VAR BU HABERİN BJK. ES -ES DÜŞÜNSÜN CEZASINI KESMEK BİZEMİ DÜŞTÜ YA ALAL ALAH
SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE] siteye bi bölüm açılıyorsa ben o bölüme alakalı haberleri her zaman koyarım. tek düşünceniz sivas sivasdan başka bişi yok gündemi takip etmeyelim ot yaşayalım yeter sivaslıya. |
arkadaslar bunda bisiy yok... haber olarak konmus buraya...bukadar tepki vermeyin bence... siz buradaki mesaji almadiniz bence....bu haberin bir anlami var bana gore...ve iykide arkadasimiz bu haberi buraya ekledi
|
Güncel olaylarda, sitede konusulmalı , tartışılmalı.
|
[QUOTE=Efsane YENİÇERİ;500619]mıllı takım futbolcusuna bak..mehmet yıldızı almayıpta bu futbolcu bozuntusunu kadroya alan zıhnıyete yazıklar olsun[/QUOTE]
SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM HEMDE MİLLİ TAKIMDA FATİH TERİM DENEN ŞAHSİYET KURTARICI OLARAK ALIYO |
[QUOTE=sarilartekstil;500660]YA ARKADAŞLAR SİZENE ADAMIN ÖZEL HAYATINDAN SİTEMİZDE HABER YAPIYORSUNUZ BIRAKIN ALLAH AŞKINA BİZENE SİVASIMIZLA NE İLGİSİ VAR BU HABERİN BJK. ES -ES DÜŞÜNSÜN CEZASINI KESMEK BİZEMİ DÜŞTÜ YA ALAL ALAH
SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE] mıllı takım acısından yorum yaptık... |
ya adamın özel hayatı neden fotoğrafları yayınlamıyor anlamıyorum.
hani batuhan adam mı deseniz adam değil derim. ama adamın özel hayatına saygı göstermek lazım. birde bu adamın fotoğraflarının bizim sitede ne işi var onuda anlamadım. bizene beşiktaşın ipini koparan köpeklerinden. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:32. |