SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kupa Maçı Biletleri Satışta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24857)

samurai58 14.04.2009 20:04

Cevap: sivasspor-trabzonspor ve fener maçı bilet f

bzim stadın full çektiğini hatırlamıyorum ama olmuştur :)

kulübe zararı olmadığına göre fiyatları böyle belirlediler hiçbir kulüp zararına bilet vermez herhalde :)

GuVeN 14.04.2009 20:07

[QUOTE=samurai58;502878]bzim stadın full çektiğini hatırlamıyorum ama olmuştur :)

kulübe zararı olmadığına göre fiyatları böyle belirlediler hiçbir kulüp zararına bilet vermez herhalde :)[/QUOTE]

bence paradan gectıler.ısterler fıyat arttırmayı ama ılgı olmayınca mecburıyetten verıyolar.bu dk dan sonra ufak zararları goze almak zorundalar. stad dolsun yeter mantıgı guduyolar bana gore. bızede doldurmak duser stadı bu fıyatlara..:)

etzel1967 14.04.2009 20:08

misafir tribünü 5 TL...sayın trabzonlu arkadaşlar, adamın hası sivastan çıkar, alın size ispatı...acaba yalancı yöneticiniz zerre kadar utanacak mı?? gaza ve dolduruşa gelmeye son derece müsait ağzıbozuk tayfası pişman olacak mı??? ben sanmıyorum...aklı başında ve gerçek trabzon taraftarını tenzih ederim...

Shan58 14.04.2009 21:03

Trabzonlular utanmaz arkadaşlar. orda burda atıp tutuyorlardı yok bilet fiyatları 50 YTL olacakmış yok Sivas onlara kasıt yapıyormuş.
Şimdi şu bilet fiyatlarından sonra acaba ne diyecekler çok merak ediyorum.
İnşallah 5 TL'lerini alıp karşılığında 5 gol atıp göndereceğiz. belki o zaman sesleri kesilir.
Hele şu yöneticilerinin yaptığı açıklama yokmu. güya aklınca gerginlik yaratıp takımını motive edecek. senin takım bitmiş laz uşağum sen değil sivasspor'la süper ligdeki bütün takımlarla kavga etsen senin takımı bırak top oynamayı yerinden kıpardayamaz.

mustafa_kavak58 14.04.2009 21:16

Biletler cok ucuz vallah stad full olmasi lazim yine:D

akıncı_58 14.04.2009 23:45

Cevap: Kupa Maçı Biletleri Satışta

[B]fenerde g.gönül yok,edu yok,lugano yok,volkan yok,semih yok.eğer şampiyonluğa oynayan bi takımsak ki öyleyiz, bizim bu fenere deil 2 fark 4 fark atmamız lazım.trabzon maçına gelince , o maça beşiktaşla aramızda 4 puan fark varken çıkıcamızı düşünüyorum inşallah öyle olur , o yüzden futbolcularımız rahat olucaklar ve maçı rahat alırız..(bursa bize yanlışş yapmaz ama biz yeterki konya yı yenelim).sakaryadan herkese saygılarr..[/B]

sivaslim58 15.04.2009 08:27

fenerbahçe çok eksik ve moralleri bozuk.bir çok futbolcusu eksik 3-0 alırız diye düşünüyorum.birde rakip takım seyircisine niye aynı fiyat yapıyorsun.fener taraftarına en az 20 tl yap heryerde bu böyledir.istanbuldaki ilk maçtaki fiyatlara bak bunlara bak.sivaslılar 44 TL girmişti.
TÜRK TELEKOM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 44.- TL
FENERIUM ÜST H-I BLOK: 88.- TL
FENERIUM ÜST E BLOK: 132 .- Tl
FENERIUM ALT G BLOK: 143.- TL
FENERIUM ALT B-F BLOK: 195.- TL
FENERIUM ALT C-E BLOK: 215.- TL

SenSetik 15.04.2009 08:30

Trabzonlular bir araştırın bakim fener , bjk , gs maçı misafir trübünleri kaç paraymış sizinki kaç para.Utanmanız olsa alın bakın fiyatlara utanın diyeceğim.

Siz utanmayı unuttuğunuz için yediniz haltı bastırmak adına şimdi de başka şeyler uydurursunuz.Geldiniz bir yöneticinin gazına hamsi kafalılar :mad::mad:

azgeç 15.04.2009 09:44

yönetimi kınıyorum bu ruhsuz taraftara bu fiyat yazık --- madem boş kalıyor stad daya fiyatı maraton 50 kale arkası 25 misafir 44 --- bu kadar basit .......

mustafa_kavak58 15.04.2009 10:36

Sivasspor'dan F.Bahçe'ye jest!

Sivasspor'dan F.Bahçe'ye jest!
Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının biletleri satışa çıktı. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda 21 Nisan Salı günü saat 20.00'da oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu.

Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kupa maçının maraton ve kapalı yanı tribünü biletlerini 10, kale arkası tribünü biletlerini ise 5 TL'den satışa sunduklarını kaydetti. Fenerbahçe taraftarına da havuz tarafı kale arkası tribününde 800 civarında bilet ayırdıklarını ifade eden Sarılar, misafir takım biletlerinin de 5 TL'den satışa sunulduğunu belirtti.

-BİLET FİYATI JESTİ-

Fenerbahçe ile yapacakları kupa maçındaki bilet fiyatlarının ligin 29. haftasında Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmada da geçerli olacağını kaydeden Sarılar, ''Her 2 maçta da bilet fiyatlarını ucuz tutarak taraftarımıza jest yaptık'' dedi.

Sivasspor'un, Türkiye'nin bilet fiyatlarını en ucuz tutan kulüplerinden biri olduğunu anlatan Sarılar, rakip takım taraftarlarına da yüksek bilet fiyatı uygulamadıklarını, kupa maçında Fenerbahçe, lig maçında ise Trabzonspor taraftarlarının Sivasspor taraftarları ile aynı fiyattan maç izleyebileceğini kaydetti.

TUR İÇİN GEREKLİ SKORLAR

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde, İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 4 Mart Çarşamba günü yapılan ilk maçta Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Sivasspor'un, kupada tur atlaması için rövanş maçından en az 2-0'lık skorla galip ayrılması gerekiyor. Sivasspor, rövanş maçından 2-0'lık bir skorla veya en az 3 farklı bir skorla galip ayrılırsa, kupada adını finale yazdıracak.

Rövanş maçının 3-1 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona ermesi halinde, kupada finalisti uzatmalar ve eşitliğin sürmesi halinde penaltı atışları belirleyecek.

Sivasspor'un 2-0 veya 3-1 dışındaki 2 farklı galibiyetlerinde, kupada finale Fenerbahçe adını yazdıracak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42.