SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivasspor'lu Yunan Taraftar.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24876)

spainloco 15.04.2009 18:39

Cevap: Yunan Sivassporlu..

[QUOTE=velibircan;503328][B]Çok Güzel Bir Tablo Gerçek'den Sağolasın Hacım...Bahsettiğin Yunan Bu Demek :) tanışmak isterdim[/B][/QUOTE]

hacım eywallah.. Ondan başkalarıda var ama kısmet olmadı atkılı resimlerini çekmek..

merkez_emre 15.04.2009 18:40

bizi sevenı bızde severız eyv. yunanlı dayı :D
kalimera :D

Del Piero 15.04.2009 18:41

[QUOTE=spainloco;503322]Önerinde olsa daha iyi olmaz mı fatih kardeş? söle olsaydı baslık diye?[/QUOTE]

yunanistanda bir sivassporlu olabirdi. :)

sivaslıbaki 15.04.2009 18:41

[QUOTE=merkez_emre;503331]bizi sevenı bızde severız eyv. yunanlı dayı :D
kalimera :D[/QUOTE]

kalimera ne demek??????????????

münihliyigido58 15.04.2009 18:48

helal olsun, loco gardasim!
Sivassporumuzu bütün dünyaya tanitalim.
Bende münihde bir cok arkadasimi Sivasspor icin kazandirdim ve kazandirmaya calisiyorum. futbolu genel olarak takip eden en yakin arkadaslarimda herkesin bir sivasspor formasi bulunuyor. (6 alman, 1 ispanyol, 1 türk) onlarda artik sivassporu tutuyorlar ve takip ediyorlar...
senden cok tesekkür etmek istiyorum, sivassporun tanitimi icin cok büyük katkida bulundun, benim gözümde...
onun icin kostas arkadasimiz icinde cok seviniyorum. tuttugu takimi paok'a da daima basarilar diliyorum.

spainloco 15.04.2009 18:53

[QUOTE=sivaslıbaki;503335]kalimera ne demek??????????????[/QUOTE]

Merhaba demek [B]Baki[/B] kardeşim..

[B]münihliyigido58 [/B]kardeşim sende cok saol.. İşimiz turizm oldugu için memleketimizi tanıtmak başlıca görevimiz.. Güzel yazın için bende teşekkür ederim..

münihliyigido58 15.04.2009 19:04

umarim daha fazla kendimden anlattim... ama sirf senin yalniz olmadigini göstermek icin, senin gibi düsündügümü kanitlamak icin bunu yaptim.
sivassporun ismini dünyaya tasiyan herkese daima saygim ve sevgim vardir.
belkide abartiyorum ama senin gibi sivaslilar oldugu zaman, sampiyon takimimizin her zaman sampiyon taraftarlari olacaktir! eline saglik kardesim!

sivassporu candan sevebilen her insanin aramizda bir yeri vardir!
mehmet olsun, kostas olsun, haim olsun, charly olsun, maximilian olsun... isimleri önemli degil.

LosTie58 15.04.2009 19:17

Bir Yunanlının sempatisini bile kazandık ya ne diyim hakkaten sempatik takımız :D

club7house 15.04.2009 20:03

[QUOTE=spainloco;503322]Önerinde olsa daha iyi olmaz mı fatih kardeş? söle olsaydı baslık diye?[/QUOTE]

Yunan taraftarın sivasspor sevgisi... Yunan sivas ayrı bir sıfat, sivas'a yunan sıfatını kazandırıyor , başlık hatalı değiştirilmeli...

spainloco 15.04.2009 21:42

[QUOTE=club7house;503366]Yunan taraftarın sivasspor sevgisi... Yunan sivas ayrı bir sıfat, sivas'a yunan sıfatını kazandırıyor , başlık hatalı değiştirilmeli...[/QUOTE]

değiştirme yetkim yok maalesef ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09.