![]() |
Cevap: Başkentteki Yiğidolar Buraya...
[B]murat koçak
sincan [email]muratk@muratk.com[/email] 5069573158[/B] |
[B][COLOR="Blue"]ankarada bulunan yiğido başkentli yiğidolar grubuna çalışmalarında başarılar dilerim.[/COLOR][/B]
|
eyw sivas-trabzon macına geldık bılet bulamadık başketli yigidolar olarak yerımızı almak ıstedık nasıp degilmiş....
mac sonrası cosku cok guzeldi hep boyle yuzumuz guler.... |
[B]Hacettepe maci icin mactan baya once Kizilayda toplanip Ulus a kadar kalabalik bir yuruyus yapmayi planliyoruz.Bu bir manada sampiyonluk yuruyusu olacaktir ;) Baskentli Yigidolar lutfen gelismeleri sitede kalarak takip edin.
[email]mustafa@sivasspor.com[/email] Sincan / ANKARA[/B] |
[email]savassahin58@hotmail.com[/email]
Çankaya Şampiyonluğu hak eden tek takımın tarftarlar kaln 5 maçın 3 tanesini almak bizi şampiyon yapcaktır ALLAH'IN izni ile Bu arada büyük bir SİVASSPOR BAYRAĞI HAZIRLATMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLA |
ARKADAŞLAR ETLİK VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN VARSA BENİ BULSUN
[email]yigido85@hotmail.com[/email] |
arkadaslar kızılayda toplanıp stada gıtmek cok ıyı fıkır ama tek organızasyon olmasın takım ankaraya geldıgınde karsılayalım nereye ınıyorsa artık
|
arkadaşlar kızılayda buluşup ulusa kadar yürümük harika bi fikir. maç gününü sabırsızlıkla bekliyorum
|
Arkadaşlar hacettepe ile olan maçımız cumartesi günü saat 20:00 da. kızılaydan topluca ulusa kadar yürüme konusuna açıklık getirmek lazım. saat ve yer belirlememiz lazım...
|
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak stadta erken gelip diğer şehirlerden gelen taraftar guruplarıyla buluşalım kale arkasında hep beraber olalım Keskin ve Muhammet abilerinizle birlikte hareket edelim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36. |