SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas Gözünü Lige Çevirdi! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25030)

Shan58 22.04.2009 15:10

Cevap: Sivas Gözünü Lige Çevirdi!

Arkadaşlar sedat bayrağın durumu nedir. TS maçında oynayabilecekmi.
Diallo iyi oyuncu ama bazen saçma sapan hareketler yapıyor topu rakibe veriyor.
Musa'nın olmaması çok büyük kayıp değil zaten kendisi ayakta duramıyor formundan düşmüş.
Musanın yerindede sergio'da oynayabilirdi ama dünki maçta gördükki fizik olarak tam olarak hazır değil ama teknik olarak süper bi oyuncuya benziyor.
eğer biraz hazırlanır, form tutarsa alex ayarı bi futbolcu olabilir.
pasları, hareketleri ve teknik olarak çok iyi bir oyuncuya benziyor.

Ahwettt 22.04.2009 15:34

[QUOTE=ganimetci;506853]sivas yonetimi stada taraftar gelsin diye 5 tl yapti dolayisiyla rakip takiminkide 5 oldu bilmeden konusma.kupa macina gelince.kardes kardes 90 dakikayi bitirdiler sivasin nerden destek aldigida belli oldu sonunda[/QUOTE]

Sen kimsinde Sivassporun sitesine girerek böyle saygısızca yorum yapıyorsun. Yoksa Trabzonspor yönerticlerinin söyledikleri yalanlar ortaya çıktı diye zorunamı gitti.

Salim58 22.04.2009 15:52

bence takım iyi oynadı enazındak sakat yok ts maçı çok daha önemli taraftar muhteşemdi direkler izin vermedi sonuçta şu an lider olanda orayı koruyanda şampiyon yapacakta bu futbolcular tüm kadro harika

bhdr5858 22.04.2009 17:02

inş yebneriz yenemessek şampiyonluk tarih olur

MTS 22.04.2009 19:00

Ne yazıkki oynadığımız oyun içler acısı 3 maçta tek gol atabildik bu futbolla buradan fazla ileri gidebileceğimizi sanmıyorum, bülent hocanın artık bu duruma bi el atması lazım şurda 6 hafta kaldı dişimizi sıkıp önümüzdeki rakiplerin hepsini ezip geçeceğimize çok zorlu puanlar alıyoruz, inşallah sonunda kupayı kaldırabiliriz, hiç olmadı biz taraftar olarak desteğimizi ve dualarımızı esirgemeyelim.

yigidozan 22.04.2009 19:39

her takım elenir yenilir.buraya gelemeyenler de var.unutalım. tabzonla keyfimizi buluruz. geçen sene evimizde 2-0 yendik.yine öyle olur inşallah

ganimetci 22.04.2009 19:53

he he yigidin harman oldugu yermi.birisi demiski bizim yonetim niye seviyo bunlari bu kadar diye.sizin yonetimin sevdigi felan yok turkiyeye sirin gozukmekdir niyeti o kadar.yigidin harman oldugu yer sivas guldum valla

GuVeN 22.04.2009 20:13

[QUOTE=ganimetci;507094]he he yigidin harman oldugu yermi.birisi demiski bizim yonetim niye seviyo bunlari bu kadar diye.sizin yonetimin sevdigi felan yok turkiyeye sirin gozukmekdir niyeti o kadar.yigidin harman oldugu yer sivas guldum valla[/QUOTE]

senın ısın gucun yok kavga cıkarmak ıcın gelıyosun buraya bılader,bız yapmayın etmeyın dedıkce bızımkılere hoplatıp duruyosun ınsanları.azcık anlayıs beklıyorum senden lutfen.. burda atışana kavga edene kımse puan falan vermıyo..bu sıteye kasıtlı gelmedıysen lutfen su alaycı ıfade tarzını bırak arkadasım..sızde guvenıyosunuz takımınıza bızde guvenıyoruz..hep bırlıkte gorecez kım kımı kırıyo.. daha burda neyın kavgasını yapıyoz?

kangallı58 22.04.2009 21:25

Ya polemiğe girmeyin arkadaslar böyleleri Trabzonluların adını karalıyor bildirin adminlere banlasınlar..Trabzonda kardesimizdirr böylelerini muhattap almaya değmez..!

yusuf_yusuf 22.04.2009 22:07

ARTIK HERSEY BU 6 HAFTA SONUN DA YA ŞAMPİYON YA DA ŞAMPİYONUZZZZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:48.