![]() |
Cevap: Trabzonsporlulara Yakışmadı
ts nin valisi de geri kalmıyor giysin formasını maçta amigoluk yapsın.valimize rice etmiş aman otel önünde davul çalınması diye başka emirleri var mı acaba??:mad::mad:ortamı germeye çalışmasınlar zarar görürler.temiz maç istiyoz.
|
İnadına otel önünde davul çalınsın :D
|
[B]Yalancılar sayın valim konuşmaya bile gerek yok bunları yarın 4 eylülün cimlerine gömelim o zaman bak nasıl düzeliyorlar.[/B]
|
geber bunlar nasil insanlar anlamiyorum Trabzonspor yönetimine acayip insanlar haydi sivassporum beni insallah mac bizim allahin izinle
|
[B]yakışır yakşı nlara herey yakışır entare giyseler oda yakışır :D[/B]
|
sayın valimiz bu utanmazlara gerekli cevabı vermiş...ancak ben bu tarz çirkin tavırların bilakis trabzona çok yakıştığını düşünüyorum...bunlar öteden beri böyle, yeni değil ki...
|
Bu gibi komplolara gelmeyelim ve aydınlatıcı demeçler vermek doğru bir yaklaşım. Sayın valimiz Veysel dalmaz yaptığı açıklamalarla bu çıkan dedikoduların Sivas'ımıza yapılmış bir komplo olduğunu ve doğruluk payının olmadığını açıklamıştır
Haftalardır liğde şampiyonluğunu koruyan S.Spor'a ve son yıllarda büyüyen ve gelişen Sivasımızı küçük düşürecek dedikodular üretmekte olan Tspor taraftarları ve belkide yönetimi kendilerine yakışanı yapmışardır. Yarınki oynanacak S.spor ve T.spor maçında aklı selim davranmak gerekli ve belki yarın olay dahi çıkarmaya çalışacaklardır o yüzden taraftar olarak bunlara fırsat vermeyelim ve gülüp geçelim. Ne S.poru,ne Sivas'ı ve'de taraftarı dedikodularla yıpratamayacaklar. YİĞİDOLAR HERKEZİN ADINA KONUŞACAK SAHADA |
yuh diyorum size baskada bisey demiyorum bu olanlarin hesabini veremiyceksiniz ortami germek adina herseyi yapiyosunuz bilet fiyatlari abartidir baski altina almak icin yaptiginiz seylerdir.allahin sopasi yok yarin gorusucez
|
sivasın gençleri trabzona gidince deniz otelde ,temel reisde,zirve otelde daha ismini sayamadığım onlarca otelde geceliğine 100 dolar alıyorsunuz bizim sesimiz çıkıyormu
şunu anladımki biz trabzonlular kadar otelciliği bilmiyoruz otelcilik son yıllarda trabzonluların mesleği oldu adetaaa |
[QUOTE=ganimetci;507994]yuh diyorum size baskada bisey demiyorum bu olanlarin hesabini veremiyceksiniz ortami germek adina herseyi yapiyosunuz bilet fiyatlari abartidir baski altina almak icin yaptiginiz seylerdir.allahin sopasi yok yarin gorusucez[/QUOTE]
Lan git işine :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01. |