![]() |
Cevap: TS li taraftarların maç öncesi ve sonrası..
[QUOTE=tanju_58;509058]maçtan önce sitemize giripte atıp tutanlar acaba dünden beri sitemize giriyorlarmı çok merak ediyorum :)[/QUOTE]
toprağım onlar sabaha kadar uyayamamışlardır.yiğido gerçekleri acı bir şekilde gösterdi onlara;):) |
Ya kaale almayın şunları defoldu gittiler işte :D
|
[B]sitelerini ziyaret ettim hayrete düştüm sanki biz düşmanmışız gibi küfürler günahlar vs Seviyesiz bir topluluk bunlardan daha başka bir şey beklenmez[/B]
|
beyler şunları daha fazla ağzımıza almayalım...kirliliğe neden oluyorlar...inşallah daha beter olurlar diyip noktayı koyalım...
|
İlk defa spor sitelerindeki sivas hakkında yorumları okuyunca duygulandım çok hoşuma gitti. GSlisi,Bjklisi,Fblisi ve bazı trabzonlular tebrik etmişler inşallah şampiyon olurlar yorumları falan.
|
....SON SÖZÜMÜZ'DÜ GOLLER....
Maça bir hafta kala yapmadıkları rezillik ve küfür kalmadı Birde Sivas'ı karalamak için yaptıkları dedikodular cabası. İşte göstermiş oldu Yiğidolar sahada onlara en iyi cevabı verdiler ''Sivas adına Yönetim adına taraftar adına konuşmaya gerek kalmadı son sözü söyledi yiğidolar |
istasyon caddesinde önlerini kestiler 10 kadar trabzonlu arkadaşlarımız vermiş kalayı gezmeyin falan trabzonlunun dediği şu : biz size trabzonda böylemi yaptık :) ondan sonra girdiler uzaktaydım gidip ayıralım yazıktır dedik olan oldu ama :rolleyes::)
|
Geldikleri gibi gittiler :D
|
[B][COLOR="Teal"]herkes haddini bilecek burası sivas ders olsun onlara hamsi bir güzel ama [/COLOR][/B] : )
|
[QUOTE=LosTie58;509074]Geldikleri gibi gittiler :D[/QUOTE]
[B]sopa yedikleri de yanına kar kaldı eee bişey yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40. |