![]() |
Cevap: GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN GARDAŞLAR BU TAKIMA SİZDEN BAŞKA SAHİP ÇIKAN YOK
|
yolunuz açık olsun helal olsun yiğido gençliğe
|
Gaziantepe gelen arkadaslardan bir istegim olacak. acaba sivasspor urunlerinden getirebilirler mi? mesela yetkililerle anlasilip 30-40 tane atki getirilse..belki gelenlerin cogunda sivasspora dair birsey olmayacak o acidan soyluyorum..
|
gürsoy sana özel mesaj yolladım benimle irtibata geçmeni bekliyorum..
|
[QUOTE=bgürsoy;509745]Gaziantep'ten sevgilerle..bu konunun açılmasını dört gözle bekliyordum..Gaziantep'te yaşayan öğrenciler olarak Sivasspor'umuzu ve yiğit hemşerilerimizi özlüyoruz..nihayet bu pazar günü Sivas'ımın insanlarına görecem..yolun açık olsun bekliyoruz..bu arada babam da sizlerle gelecek sanırım..iyi yolculuklar[/QUOTE]
gürsoy kardeşim bana ulaşırsan sevinirim. 05422787340 |
[B]Hayırlı yolculuklar..Kazasız belasız insallah[/B]
|
Hayırlı yolculuklar yiğitler......
|
[B][COLOR="Blue"]yiğido gençliğe g.antep yolu açık olsun inşallah büyük desteği ile sivasa 3 puanda dönerler ne kadar iyi destek o kadar galbiyet demektir.tekrar yiğido gençliğe hayırlı yolculuklar dilerim.[/COLOR][/B]
|
[B][I]Hayırlı yolculuklar arkadaşlar. Takımı Gaziantep'te de yalnız bırakmayacağınız için teşekkürler. Allah yolunuzu açık etsin.[/I][/B]
|
yolunuz açik olsun valla bu tak1ma sizden ba_ka destk veren yok valla tezahürat olarak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:21. |