SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Trabzonspor'da Ersun Yanal istifa etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25165)

Cley 27.04.2009 22:05

Cevap: Trabzonspor'da Ersun Yanal istifa etti

[B]Yolu açık olsun Türk futbolunun önemli isimlerinden biri kendisi.[/B]

cem 27.04.2009 22:40

arkadaslar bu kacıncı kurbanımız sayısını bılen var mı..sivasa maglup olunca ıstıfa eden hocaların sayısını ben unuttum.. devamı gelır ınsallah...

burak_baykal 27.04.2009 23:03

[B][COLOR="DarkRed"]hey be sivasım kimlerin ayağını kaydırmadı ki ersun hocayı anıyorsunuz.sivassporla uğraşan sonunuda düşünsün : )[/COLOR][/B]

sevda58 27.04.2009 23:09

yazik oldu...
sivasspor sen neymissin be:D
trabzonspor yerle bir oldu

sivassporummm58 28.04.2009 01:27

Geçen sene ligi 5 veya 6. sırada bitirdiler sanırım.Bu sene başkanları "yeni bir takımız bu sene hedefimiz şampiyonluk değil üst sıralara oynamak ama şampiyon olursak da tabi bizi bu memnun eder" demesine rağmen malum trabzon takımı ve camiası etkisinde kalınarak alınmış bir karar bu bence. Trabzon bu haliyle gittiği müddetçe ne başkanları ne de teknik heyeti bir başarı yakalar. Öyle bir takımda çok bile durdu bence.Ersun Yanal ı bu sabrından dolayı kutluyorum.Kendisine bundan sonra başarılar dilerim...

altuntas58 28.04.2009 02:01

[B]Bu trabzona böyle değerli hocalar yaramaz daha kötü olsunlar cirkefliklerinden bizi stadyumdan cıkartmaz ettiler kafamıza taşlar yağdırdılar normal kapılardan cıkamadık polis konturölünde şeref türbününden tırmanarak cıktık allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yeri geldiğinde adamım diye ortalarda dolaşırsınız adama benzemez po...s tohumları sivasın golbastısını umarım beğenmişsinizdir [/B]

bassguitar 28.04.2009 02:30

ersun hoca kısılık olarak ıyıdır.ama ben hoca olarak begenmem kendısını.bu sene trabzonspor lıgın ılk 7 (yedı)sirasindaki hicbir takima karsi galibiyet alamamis.hoca cikip deseydiki bu kadro yetersiz ben hakli bulurdum cunki gercekten ts nin kadrosu sanildigi kadar iyi deiil.dusunsenize ts deki hangi oyuncu sivasta ilk 11 de forma giyebilecek yetenekte?belki yattara.sonucta ligin en fazla transferi yapan takim ve hocasin sonuc bu.ersun hoca butun sorumluluk senin malesef...

Dark Force 28.04.2009 03:00

[B]Sivas'ta tokatı yiyen takımlar kendine gelemiyor daha.[/B]...:)

muhsin koçak 28.04.2009 03:23

[B]Alışık olmayanı çarpar Sivas'ın havası,Ersun hocamızda bunu yaşadı sanırım.[/B]

Salim58 28.04.2009 08:34

yazık oldu adama acıdım gol bastı ile uğurlanır inşallah daha sırada olanlar var sivas çok can yakar bu gidişle

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:17.