SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25292)

LosTie58 03.05.2009 17:51

Cevap: Maçın Ardından

Bülent Hoca çok üzgün ve sinirliydi eğer Bjk akşam puan kaybederse oyuncularımızdaki ve hocamızdaki hırsla 4'te 4 yapar şampiyon oluruz.Çünkü bugünki maçın sonucu bizim camiamıza aşırı hırs getirecek.

Yigido DogaN 03.05.2009 17:52

CANIN SAGOLSUN DA HOCAAM..
sahada gezınen sezer varken syla ve tumun ayrıca musanın cıkarılısını cok yadırgadım hani...bırde oyuna alınanlara bır bakalım yaa muhammet arkadas bu adamdan bu krıtık haftalarda bı yarar saglamak mumkun degıl bunu bılıosunuz son dakıkalarda alınabılır... vee tum gbı fızık gucu yuksek bı oyuncu bole erkenden cıkarılmamalıydı yıne sylaa cıktı sag acık coktu bu nasıl bı taktık anlayısı bı telas heyecan nedır yaaa daha sakın oynamak gerekıodu takım galıpken topu daha cok tutan bız olmamız gerekıodu naptınız canınız sagolsunda top tutan butun oyuncular cıktı tum syla musa eee gırenler ...muhammet kamanan balılı ne anladım hanı orta saha... ya bırazda ha sakın olalım nolur bu fırsat bıdaha ele gecmez..SAHADA OLECE DOLASAN HEYECANINDANMI KAFASI BASKA YERDEMI BILMIYOM SEZER YURUYOO UYUYOO.. BIRDE MURAT BU ADAMDA BOS BOS DELI DANALAR GIBI KOSUP DURDU GEREKSIZCE BUNLAR CIKARILABILIRDI ....OYUNCU DEGISTIRMEDE YANLIS YAPTIK vesselam...

TS58 03.05.2009 17:52

SİVASSPOR ŞAMPİYON OLMALIDIR OLMASA DA FUTBOL KÜFRETMEK,KIRMAK, HAKARET ETMEK DEĞİLDİR.

ESKİŞEHİR ŞAMPİYON OLAMADI AMA TARAFTARI ONURLU.

GAZİANTEP FB'YE YENİLDİ DAİMA ŞAİBELİ -3-0'DAN 4-3)

BENCE GAZİANTEP MAÇINI ALSAYDIK DEDİKODUSU BİTMEZDİ.

ÜZÜLECEK BİRŞEY OLMADI

SİVASSPOR SİVAS KENTİ İLE BİRLEŞTİ.

EN AZ 10 SENE BU DEVAM EDER.( 10'UNCU BİLE OLSA ARTIK SİVASSPOR GERÇEĞİ VAR)

BJK'NİN ŞAMPİYONLUĞUNU BİZİM YERİMİZE İSTEYENLER [B]KINA YAKSIN.[/B]

Yigido DogaN 03.05.2009 17:54

malesef...hadı bea FENERBAHCE SIZI HIC SEVMEM AMA YINE SEVMEDIIIM BJK YI INSALLAH ONURLUCA YENERINIZ DIORUM YOOO DUAA EDIOORUM
HAYDI KANARYALAR.......???

zaralı19 03.05.2009 17:54

BİZ İNANDIK ŞAMPİYON OLACAĞIZ BUSENE KİMSE ALAMAZ AMA ŞUNU ANLADIMKİ ANADOLU KARDEŞLİĞİ YOK

deprivet 03.05.2009 17:56

arkdaşlar şimdi macın ardından şöyle dedikodular cıkıyor antep maça gereğinden fazla asıldı felan gibilerden ama bi gerçek varkı sivas oynayamadı özellikle sezer musa abdurrahman sahada yok gibiydiler çok yogun görünüyorlardı bülent hoca sıcaga bağladı ama inşallah nedeni o dur ama ne olursa olsun şampiyon olacağız allahın izni ile akşam fb de bjk berabere kalsın yeter

skynet 03.05.2009 17:56

Hocaya guvenimiz sonsuz. Ayen katiliyorum antep sicaginda neden 3 de mac yapiyoruz. Bizim macimizda BJK maciyla ayni saattle baslamaliydi. Haftalardir ilk maci biz yapiyor sonra BJK maci yapiyor anlamis degilim. Sampiyon olacagiz, buna yurekden inaniyoruz.

TS58 03.05.2009 17:56

FB KUPAYI,
BJK ŞAMPİYON OLUR.

sevda58 03.05.2009 17:58

belki yenildik ama birsey bitmis degil daha,
besiktas hemen havalara girmessin, oyle bir tokat yerki felegi sasirir..
onemli olan bizim takimimiza destek olmak, onumuzde 4 hafta var, ve bu 4 haftada daha cok sey degisecek.. biz sivaslilar birbirimizi kollayalim, koruyalim, kimsenin bize laf soylemesine izin vermeyelim, bizim bizden baska dostumuz yoktur.
takimimiza sonuna kadar sahip cikalim.. futbol bu yenmekte var yenilmekte

sivaslıbaki 03.05.2009 18:01

Yemin ederim bu maçn tersini gördüm tam olarak anlatayım. İlk yarı staddaydım 1-0 önde bitirdiler sonra bu maç böyle biter dedik. ben babamla çıktım çarşıda gezdik maç bitimi stada geldiğimizde maçın 2-1 sivasspor kazandı deiler sonra uyandım...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59.