![]() |
[QUOTE=gakgo58][B]hiç katılmıyorum diyosun ama reşat abi biz bunları yasadık....cok sevdiğimiz birkaç arkadasımız su anda bu tartışmalar yüzünden siteye girmiyorlar...Bizler toplum olarak en küçük bir fikir ayrılığını kavgaya dönüştürüyoruz...
o yüzden ben de sitede siyasi ve etnik haberlerin gündemde tutulmaması taraftarıyım....[/B][/QUOTE] tartışmayı bilmeyen insanların bu platformlarda iş ine.zaten onlara bir gömlek fazla gelir medeni tartışmalar. tabiki böyleleride çıkacak. ben hemen bütün formları okuyorum burdaki insanları tanımaya çalışıyorum. ama büyük çoğunlu bu tür fikir alışverişini hazmedecek durumda lar. bizim ortak paydamız nedir sivasspor. bu ışığın gölgesinde birbirimize sabretmeyi ve görüşlere saygı göstermeyide öğrenmeliyiz,ve karşımızdaki insanın fikri ne olursa olsun onunla konuşup,ortak fikirler oluşturabilmeliyiz. biz toplum olarak hep bundan kaybettik.konuşamamaktan. |
haklısınız
bencede guncel konuların tartısılması ve goruslerın paylasılması gerekıo bende sıze katılıyorum...
|
[b]güncel konular oluyor elbette... ve bu formlara katılımlarda oluyor.. ancak bizlerde gördük ki küçük bir tartışmaya veya konuşmaya dayanacak konular sonunda kimsenin düşünemediği gereksiz yerlere gidiyor ve kimse nasıl buralara geldiğini anlamıyor...
ana sayfadaki formların çoğunda sivasspor haberleri yada görüşleri dışında formların çoğunlukta olduğunda sitenin ismi ve amacı ile de pek örtüşmüyor... malum burası haber sitesi değil!!! genel olarak bizi( sivasliları) ilgilendirilecek konulara müsade ediliyor...[/b] |
her konu ilgilendireni yargılar
[QUOTE=tmac_58]bencede guncel konuların tartısılması ve goruslerın paylasılması gerekıo bende sıze katılıyorum...[/QUOTE]
tesekkürler arkadasım benim burda anlatmak istediğim madem sivaslıyız sivaslının bii tek derdi spor değil bunu sizde bilirsiniz.... şimdi sayın yöneticilere sorum şu: siz bu sitede sadece sivassporlularımı görmek isterdiniz yoksa sivaslı olan herkesimi???? ______________SORUYORUM_______________ |
[QUOTE=dogukan58]tesekkürler arkadasım
benim burda anlatmak istediğim madem sivaslıyız sivaslının bii tek derdi spor değil bunu sizde bilirsiniz.... şimdi sayın yöneticilere sorum şu: siz bu sitede sadece sivassporlularımı görmek isterdiniz yoksa sivaslı olan herkesimi???? ______________SORUYORUM_______________[/QUOTE] Madem oyle, konusacagimiz ya da konusmamiz gereken birkac konu basligi soyleyebilir misin? |
Tartismaya acilan konular, Sivasla ilgili olduktan sonra neden olmasin?
Fakat site hertürlü politik tartismaya kapali olmaldir.Biz burda spordan baska Sivasin tarihini,siirlerini,sanatini,degerli kisiliklerini vs. yaziyoruz. Ana odak noktamiz tabiki SIVASSPOR olmali. Bu da benim sahsi düsüncem.. |
[QUOTE=skywriter]Amac olarak guzel bir fikir olsa da uygulamada ise yarayacagini sanmiyorum, zaten bu yuzden Rustu abi ve moderatorlerle boyle bir karar aldik ve tartisma yaratacak konularin acilmasina izin vermiyoruz. Cunku, bu sitenin acilma amaci tum Sivaslilar'i bir cati altinda bulusturabilmek ve Sivasspor basligi altinda birlestirip butunlestirebilmek. Yillarca bekledigimiz bu birlikteligi tam yakalamisken, daha once yasadigimiz tecrubeler gosterdiki en kucuk meselelerde bile ciddi tartismalar yasanabiliyor ve bu da taraftarlarimiz arasinda kirginliklara, kavgalara yol aciyor.
Tartismaya meyil vermemesi kosuluyla kimsenin guncel ya da onemli meseleleri konusmaya bir sey diyecegini sanmiyorum, fakat lutfen aramizda husumet yaratacak konulari gundeme getirip birligimizi bozmayalim, Sivasspor bize yeter...[/QUOTE] [B][COLOR=Red][SIZE=5]tüm kalbimle sana katılıyorum[/SIZE][/COLOR][/B] |
[QUOTE=gunay][b]güncel konular oluyor elbette... ve bu formlara katılımlarda oluyor.. ancak bizlerde gördük ki küçük bir tartışmaya veya konuşmaya dayanacak konular sonunda kimsenin düşünemediği gereksiz yerlere gidiyor ve kimse nasıl buralara geldiğini anlamıyor...
ana sayfadaki formların çoğunda sivasspor haberleri yada görüşleri dışında formların çoğunlukta olduğunda sitenin ismi ve amacı ile de pek örtüşmüyor... malum burası haber sitesi değil!!! genel olarak bizi( sivasliları) ilgilendirilecek konulara müsade ediliyor...[/b][/QUOTE] yav Kardesim burasi Anadolu Ajansi degil, Ajans Press de degil hele hele Gazete yayin organi da degil yalniz ve yalniz Spor sitesidir! bence Güncel Spor Haberlerinin tartisilmasini daha Uygun buluyorum ister katilin ister katilmayin. |
[QUOTE=pittbull]yav Kardesim burasi Anadolu Ajansi degil, Ajans Press de degil hele hele Gazete yayin organi da degil yalniz ve yalniz Spor sitesidir! bence Güncel Spor Haberlerinin tartisilmasini daha Uygun buluyorum ister katilin ister katilmayin.[/QUOTE]
Aynen Katiliyorum Gardas . bencede Tartismalar Spor icerikli olmasi gerekiyor |
SELAM
SİVASSPOR en iyi yerde!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26. |