SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25410)

metin 07 07.05.2009 23:27

Cevap: ŞLde Olimpiyat Stadına Hayır

sivas*ta oynanmalı eğer uefa izin vermezse k.k.has stadı daha uygun olur en azından yakın....

ÖFŞ2041 07.05.2009 23:40

Bizim evimiz 4 Eylül.Sivassporumuz Avrupa ligleri de dahil evinde mağlup olmayan sayılı takımlardan.Biz şampiyon olacağız ve en büyük faktör de evimizde kazandığımız puanlar.
Kesinlikle Sivas'ta oynanmalı diyorum.Bunun için gereken ne varsa yapılmalı.Hele Kayseri'de oynanmasına tamamen karşıyım.

Seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı düşününce öyle heyecanlanıyorum ki...Dostlarım direk gruplardayız düşünün.Şampiyonlar Ligi müziğini düşünün Starda :) , Mehmet Yıldız'ın en önde çıkışını...
Bu güzellikleri Sivasımıza yakışır , hem de çok yakışır ;)

yigidozan 07.05.2009 23:46

düşüncelerin güzel ama kimse sadece şampiyonlar ligi için 5 yıldızlı otel yapmaz. ben hiç sivası görmedim varmı 5 yıldızlı otel bilmem. bende isterim tabi sivasta oynanmasını. ama stadımız kriterlere uymuyosa bence olimpiyat stadından uygun bi yer olamaz.70 bin kırmızı beyazlı taraftar düşünün orda.topçularımıza katacagı artı motivasyonu düşünün. bu ilk gidişimiz şampiyonlar ligine ama son gidişimiz olmayacak inşallah yeni stad yapılınca elbet sivastada oynanır. gözümüzü kapatıp konuşmayalım

izmirliyigido 07.05.2009 23:58

[QUOTE=yigidomer;515102]Açıklamalarınız çok yerinde ve mantıklı "izmirliyiğido"fakat kaş yapayım derken göz çıkarmamalı...yetiştireceğiz diye normal zaman da kapasitesinden fazla oteller vb.iş mekanları yapmak ne kadar doğru..Bu konu aslında çok önemli.Olaya kısa vadede bakmamak gerekli....Bu işte büyükşehir belediyesi ve birbirinden değerli istanbuldaki iş adamlarımıza bayağı bir iş düşüyor.Sadece şampiyonlar ligi için değilde normal zamanlarda da sivasımıza insan kitlesini çekebilmek için ummalı bir çalışma gerekiyor..[/QUOTE]

Güzel kardeşim, yazıma dikkat ettiysen otellerin yapılacağı yerleri adres ve hedef gösterdim. Bu yapılacak tesisler sadece ŞL için değil turizme hizmet amaçlı olacak. Ne turizmi? Tabii ki sağlık ve SPA turizmi. Kaplıcamızda ki sıcak su hem sağlık, hem güzellik, hemde ısınma amaçlı çok uygun bir kaynak.

Hem buraya yapılacak oteller Süper Ligde kentimize gelen rakip takımlar içinde şehirden uzakta konaklama amaçlı olacak. Hem sonra hiçbir yatırımın kaş yaparken göz çıkarma gibi hatası olmaz. Sivas, Sivasspor sayesinde yükselen bir değerdir. Doğa ve tarih turizmine sahip olan şehrimize turist çekmek için bundan daha iyi fırsat olamaz.

AYK

Agcalli 08.05.2009 00:02

[QUOTE=yigidozan;515117]düşüncelerin güzel ama kimse sadece şampiyonlar ligi için 5 yıldızlı otel yapmaz. ben hiç sivası görmedim varmı 5 yıldızlı otel bilmem. bende isterim tabi sivasta oynanmasını. ama stadımız kriterlere uymuyosa bence olimpiyat stadından uygun bi yer olamaz.70 bin kırmızı beyazlı taraftar düşünün orda.topçularımıza katacagı artı motivasyonu düşünün. bu ilk gidişimiz şampiyonlar ligine ama son gidişimiz olmayacak inşallah yeni stad yapılınca elbet sivastada oynanır. gözümüzü kapatıp konuşmayalım[/QUOTE]

Hemşerim iyi diyorsun da Olimpiyat stadının eksilerini hiç göz önüne almıyorsun.. GS oynadığı maçlarda çoğunu o stadın yüzünden kaybetti.. Bir aşırı rüzgar var ve futbol oynamak için müsait değil.. ikincisi şampiyonlar ligi maçları hafta içi oynanıyor.. Kartaldan pendikten üsküdardan hatta ve hatta bahçelievlerden nasıl taraftar akşam 6 da işten çıkıp 9 45 maçta olacak.. Ve maç saat 11 30 da bitiyor.. Ordan nasil evine gidip yatip uyuyup sabah işe gidecek... Bence ordaki maçlarda en fazla 5.000 kişi olur o da en iyi ihtimal.. Bir ikincisi Sivasspor kim için var Sivas şehri için.. Şehrimin reklamı olmayacaksa Dünyaya tanıtılmayacaksa Sivasa faydası ne olur ki.. Hatta zararı olur çünkü Sivas öyle bir şehirmiş ki Şampiyonlar Ligi dahi oynanamıyor diye kötü bir imaj kalır....

yigidozan 08.05.2009 00:16

[QUOTE=Agcalli;515122]Hemşerim iyi diyorsun da Olimpiyat stadının eksilerini hiç göz önüne almıyorsun.. GS oynadığı maçlarda çoğunu o stadın yüzünden kaybetti.. Bir aşırı rüzgar var ve futbol oynamak için müsait değil.. ikincisi şampiyonlar ligi maçları hafta içi oynanıyor.. Kartaldan pendikten üsküdardan hatta ve hatta bahçelievlerden nasıl taraftar akşam 6 da işten çıkıp 9 45 maçta olacak.. Ve maç saat 11 30 da bitiyor.. Ordan nasil evine gidip yatip uyuyup sabah işe gidecek... Bence ordaki maçlarda en fazla 5.000 kişi olur o da en iyi ihtimal.. Bir ikincisi Sivasspor kim için var Sivas şehri için.. Şehrimin reklamı olmayacaksa Dünyaya tanıtılmayacaksa Sivasa faydası ne olur ki.. Hatta zararı olur çünkü Sivas öyle bir şehirmiş ki Şampiyonlar Ligi dahi oynanamıyor diye kötü bir imaj kalır....[/QUOTE]

bende sivasta oynansın dedim zaten.hatta oyumu bile "sivasa oynansın"dan yana kullandım.ondan sonraki açıklamamda madem sivas olmuyo o zaman olimpiyat olsun dedim. ayrıca rüzgar meselesi galatasarayın komik bahanelerinden biri. o stadda ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ oynandı. rüzgar veya başşka şeyler etkileseydi ordaki futbolu bunu UEFA farkederdi herhalde. ben antepteki taraftarı görünce dedim ki BU TAKIM FİZAN'A DA GİTSE YALNIZ KALMAZ BU TARAFTARLA. sivastan maraştan diyarbakırdan deplasmana maça gidiyorsak istanbula da gidilir elbet.

burakkova 08.05.2009 00:20

arkadaşlar hocamız salı günü pamukkale üniversitesinde katıldığı söyleşide sivaslılar şampiyonlar ligi maçlarını sivasta izleyebilecekler dedi..

burak_baykal 08.05.2009 01:42

[B][COLOR="DarkRed"]ilk önce sivas diyorum.olma ihtimali az ise olimpiyat olmasını isterim.ama ilk sırada sivas[/COLOR][/B]

Salim58 08.05.2009 06:25

tartışmalar daha erken ama sivasta oynanması tabiki güzel inşallah eksiklikler tamamlanır sivasta oynanır maçlar ama olmazsa olimpiyat daha mantıklı bence

altuntas58 08.05.2009 07:55

[B]Bende istanbulda yaşamama rağmen bu tür macların Sivasta oynanmasını isterim aksi taktirde yemi burdan yiyor yumurtayı başka yere yumurtluyor gibi bir şey ortaya cıkar taş yerinde ağırdır sivassporumuzda avrupadan gelen takımlarla yapacağı macları sahasında yapsın[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30.