![]() |
Cevap: 2009-2010 sezonu Sivasspor transfer haberle
[QUOTE=sensetik;517828]Arkadaşlar yeni sezona girerken takımımızla ilgili transfer haberlerini buraya yazıp paylaşabiliriz.
ben bugün okuduğum haberi paylaşayım ilk olarak..Bülent hoca yeni sezon için bir arap bir de afrika kökenli 2 futbolcu ile anlaşıldığını açıklamış...[/QUOTE] haftaya gelcekler yazıyor anlamadım neden hemen geliyorlar |
[B]yaaa kopa haberere kulak asmayın... ben imzayı görmeden hiçbr transfer haberine inanmam geene gidenede inanmam.[/B]
|
benim bildiğim bilica gidiyo:confused::confused:
|
[QUOTE=ozgursahin58;518061]benim bildiğim bilica gidiyo:confused::confused:[/QUOTE]
kusura bakma da fener forması ne alaka |
Bilica resmen F.Bahceli oldu
Aziz Yıldırım, Sivas Başkanı Odyakmaz ile stoper Bilica için 2.5 milyon Euro ve Burak ile Gürhan karşılığında ‘el’ sıkıştı
BU sezon hem lig hem de Türkiye Kupası’nda hayâl kırıklığı yaşatan F.Bahçe, gelecek sene için ilk transfer bombasını patlattı. Takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Edu ve Lugano’nun yerine alternatif oyuncu bakan sarı-lacivertliler, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Bilica ile her konuda anlaştı. Bu oyuncunun bonservisi 4 milyon Euro olarak açıklanırken, F.Bahçe Aziz Yıldırım’ın çok istediği Sambacı için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Başkan Aziz Yıldırım 2.5 milyon Euro artı Burak ve Gürhan Gürsoy teklifiyle Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı inka etmeyi başardı. HAZİRANDA resmi sözleşme imzalanacak olün Bilica’nın da sarı-lacivertlilerden yıllık 1 milyon Euro almasına karar verildi. İbrahim Dağaşan için de girişimler devam ediyor. |
Her transfer dedikodusu için ayrı bir başlık açıp konu kirliliği yaratmayalım!!!
Lütfen transferle ilgili haberler ve yorumlarınızı bu başlığa yazın... |
bılıca gıtmıs heralde
bravo yonetım aynen devam yonetım !!! biz dimi sampıyonluga gıdıyoruz demı ? en guclu 2 adaydan bırıyız demı ? fınal macı oncesı bılıca nın degerını acıklıyorsunuz sonrada neden kaybettık herseyi... SADECE YAZIKLAR OLSUN .... |
[QUOTE=merkez_emre;518470]bılıca gıtmıs heralde
bravo yonetım aynen devam yonetım !!! biz dimi sampıyonluga gıdıyoruz demı ? en guclu 2 adaydan bırıyız demı ? fınal macı oncesı bılıca nın degerını acıklıyorsunuz sonrada neden kaybettık herseyi... SADECE YAZIKLAR OLSUN ....[/QUOTE] Emrecim sakin ol biraz :)... Herkesin yeri doldurulur merak etme...Aynı şeyler M.yıldız için yazıldı çizildi durumu görüyorsun şuanda..Devre arasında verilen paraların yarısına satamadığın gibi kaç maçtır faydasıdayok..Unutma demir tavında dövülür...Bülent Hoca o paralara daha iyisini bulur getirir merak etme :) |
Eger bu haber dogruysa, ne gerizekalilik bu ya. Bilica´yi elimizi öpene 5 milyon euroya rahat satardik. BURAK VE GÜRHANI ZATEN GÖZDEN CIKARMISLARDI GÖNDERECEKLERDI. kafam karisti fotomac.com da 2 milyon diyor burak ve gürhan dan hic söz edilmiyor. ya benim anlamadigim bu iki oyuncu 1,5 milyon euro edermiki. Insallah haber dogru degildir
|
Merhaba Arkadaslar,
ara transferde Sivassporumuz Ankaragücün'den Tevfik Altindag isminde bir oyuncu transfer etmisti. Hocamiz henüz sans vermedi. Yurtdisinda yasadigim icin, antremanlarida izleyemiyorum. Bu oyuncuyu izleyen, veya Camiamizin bu oyuncu hakkinda neler düsündügünü bilen varmi..? Saygilarimla UltraKangal... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:06. |