SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Lig Tv'yi Protesto (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25624)

skep06 22.05.2009 07:35

Cevap: Lig Tv'yi Protesto

Ligtv için yorumlarınız haksız.Bende izliyorum haberleri yaklaşık biryıldır.Yönetim basın yasağı koymadan önce sivasspor haberi muhakkak oluyordu.Hele Ermanla Şansala hiç laf söyletmem eminim çoğu sivaslıdan fazla istiyorlar sivasın şampiyonluğunu

sivaslı_cagdas 22.05.2009 09:09

bence lig tv yi suçlamamak lazım eğer sivassporu sallamasalardı sezon başından beri maçlarını vermezlerdi.Sivasspora basın yasağı gelmesinden dolayı olabilir bence lig tvde hiçbir art niyet yok.

barikat58 22.05.2009 09:25

[QUOTE=sivaslı_cagdas;520707]bence lig tv yi suçlamamak lazım eğer sivassporu sallamasalardı sezon başından beri maçlarını vermezlerdi.Sivasspora basın yasağı gelmesinden dolayı olabilir bence lig tvde hiçbir art niyet yok.[/QUOTE]

lig tv de macların yayınlanması konusunda başkanımız mecnun odyakmazın çok çabası olmuştur.onlar bizim maçları yayınlamıyorlardı kulübümüz tarafından 5. maçın yayınlanması konusunda diretilmesiyle fedarasyon tarafından alınan kararla lig tv tarafından maçlar verildi.yoksa lig tv maçlarımızı yayınlamak için herhangi bir talepte bulunmadı

altuntas58 22.05.2009 10:25

[QUOTE=izmirliyigido;520661]Türkiye'nin tek yayıncı spor kanalı olan Lig Tv'yi izlediği politika ve yanlı tutum yüzünden kendi adıma ve Sivasspor'a gönül verenler adına protesto ediyorum. Neden?

Çünkü, Sivasspor Lig başladığından beri Süper Ligin en dikkat çeken takımı olduğu halde, Şampiyonluk potasının her zaman içinde olduğu halde, 17 hafta bayrağı zirvede taşıdığı halde, son 2 haftaya girilirken Şampiyon olabilcek 3 takımdan biri olduğu halde özellikle saat 00:00'da yayına giren "Lig Tv Gece Haberleri"nde asla ve asla yer bulamıyor.

Gece saat 00:30'a kadar Sivasspor'umuzun bir haberini sunacaklar diye uykusuz kalıyorum ama asla en ufak bir haberini sunmuyorlar. Sezon içerisinde ayda 4 veya 5 geceyi bulmuyor haber sayısı. Bu da % 10-12 yapıyor ki ben bunu yeterli bulmuyorum.

İşte bu yüzden ben "LİG TV'yi PROTESTO EDİYORUM" ve herkesi Protestoya davet ediyorum. Hele birde Şampiyon olursak bunlar nasıl gelip röportaj yapacak, çekim yapacak? Hangi yüzle?

AYK[/QUOTE]

[B]Size katılıyorum ancak bunun en iyi yolu liğ tv ye her ay o kadar para verip zengin edeceğimize en iyi pretesto bu liğ tv yi kullanmamak evimize sokmamak diye düşünüyorum....... [/B]

konartr58 22.05.2009 10:52

önce büyük olduğunu tescilleyeceksin.ondan sonra da onlar senin ardına koşacak.
şampiyon olmadan da olmuyor malesef.çüçüğüz onlara göre...

EceL 22.05.2009 11:30

[url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url] Adresinden tepki mesajlarını atalım. Ne çok mesaj o kadar ilgi yapar.

MMK 22.05.2009 12:01

Hepsi bir tarafa SİVASSPOR bir tarafa takma kafana '' İt ürür kervan yürür.:Pazar 21.45 te onlar da ağzını değiştirmek zorunda kalacaklar.

58_babacan_58 22.05.2009 13:21

[B]bu kanallar artık istanbul yalakası oldu .[/B]

izmirliyigido 28.05.2009 23:34

Şu an (29.05.2009 saat 00:32) Lig Tv Haberleri izliyorum, Şampiyonluğun adayları diye Beşiktaş ve Trabzonspor'u haber konusu yapıyorlar, SİVASSPOR ile ilgili hiç bir haber yok. Allah belanızı versin demek geliyor içimden.

Ankaragücü, Ankaraspor, Antalyaspor ve Eskişehir haberleri bile yapılıyor SİVASSPOR yok. Ne diyeyim ki?

Allah'ım ne olur Cumartesi gecesi şu düzeni bozalım, herkesin sevinicini kursağında bırakalım ne oluuurrr ?

AYK

bgürsoy 29.05.2009 00:25

[QUOTE=skep06;520696]Ligtv için yorumlarınız haksız.Bende izliyorum haberleri yaklaşık biryıldır.Yönetim basın yasağı koymadan önce sivasspor haberi muhakkak oluyordu.Hele Ermanla Şansala hiç laf söyletmem eminim çoğu sivaslıdan fazla istiyorlar sivasın şampiyonluğunu[/QUOTE]

çok doğru bi yorum yapılmış,teşekkür ediyorum..
Erman Toroğlu ile Şansal Büyüka bu konuda bir numaralar..başka kimseyi tanımam..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:34.