SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kurtlar Vadisinde Şampiyon Belirlendi :)) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25625)

ready 22.05.2009 11:38

Cevap: DİZİDE ŞAMPİYON BELİRLENDİ :))

[B]ben sana demedimmi ibrahim sivasspor şampiyon olacak diye[/B]

karahisarli 22.05.2009 12:12

bende izledim bu ibrahim i sevmeye basladim

EmeryKadikoy 22.05.2009 12:44

süperdi hakkaten :D :D :D...........

Besyo_cu 22.05.2009 13:38

Cevap: Kurtlar Vadisinde Şampiyon Belirlendi :))

[B]Yahu AYI ya bile öğrettik Sivasspor'un şampiyon olacağını bu inanmayan kesim nasıl bir tür anlamış değilim ;)[/B]

yigidogurbettee 22.05.2009 13:46

[B]Genelde iddayi ibrahim kazanır ama mehmet fikret ibrahimin parasını vermez. Dun akşam bi terslik oldu ve mehmet fikret abisini öldürerek iddayı kazandı fakat bu kazandıgı ilk ve son iddaa :D Çunkü Demedi Deme İbrahim çok İddalıydı.! Bizde Öyleyiz :))[/B]

58_babacan_58 22.05.2009 13:59

[B]2-3 HAFTA ÖNCE FOX TV DE ARKA SIRADAKİLERDE DE ÖYLE BİŞEY OLDU OKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİSİNİ ÇAĞRIYOR ÖĞRENCİ MIZ MIZ GELİYOR MÜDÜR ÖĞRENCİSİNE DİYORKİ ACELE ET ÇOCUĞUM MAÇA GEÇ KALDIK DİYOR.ÖĞRENCİDE HANGİ MAÇA HOCAM DİYOR MÜDÜRDE SİVAS MAÇINA YAVRUM DİYOR:D[/B]

izmirliyigido 22.05.2009 14:32

[QUOTE=DOCKA;520700]Perşembe akşamları yayınlanan bir dizi var, izlermisiniz bilmem ama ben her hafta takip etmeye çalışıyorum dün akşamki yayınlanan bölümde iddialarıyla tanınan Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu ve İbrahim Velit (namı diğer demedimmi ibrahim ) ikilisi bu kez de Sivas ve Beşiktaş için iddiaya girdi. Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu, abisini vuruyor ve içeriye giren İbrahim Velit e demedi deme ibrahim bu sene Beşiktaş şampiyon olacak diye Beşiktaş'ın şampiyon olacağını iddia ediyor, İbrahim Velit ise bu işin bittiğini ve Sivasspor'un şampiyon olacağını söylüyor. bu dizinin replikleri bana hep ilginç gelmiştir. sizce derin ilişkilerin irdelendiği popüler bir dizide bu konunun gündeme gelmesi ilginç değilmi ?[/QUOTE]

DOCKA, tezin doğru çıkarsa hepimiz seni alnından öperiz...

AYK

sywas 22.05.2009 14:46

[B]arkadaşlar daha şampiyon olmadan dizilere nam saldık şampiyon oldugumuz zaman düşünemiyorum.Bende söyle bir tez sunuyum dizide mehmet fikreti ibrahim velit bitircek.bizde aynısını liğde yapcaz beşiktaşı bitircez.bu konunda senaryoda yer alma sebebide mehmet fikret(neco )nun hasta beşiktaşlı olmasıdır.[/B]

DOCKA 22.05.2009 14:46

[QUOTE=izmirliyigido;520775]DOCKA, tezin doğru çıkarsa hepimiz seni alnından öperiz...

AYK[/QUOTE]

valla tez benim değil kurtlar vadisi ekibinin tezi :) inşallah şampiyon oluruz hepimiz sevince boğuluruz ;)

Mursallı yiğido 23.05.2009 10:06

O kısmını ben de izledim.
Ama sadece Kurtlar Vadisi değil Fox tv'de yayınlanan birçok dizide de Sivasspor'un adı geçiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:39.