![]() |
Cevap: Zor Ama İmkansız Değil
ŞAMPİYON SİVASSSSS............
|
beşiktaşın maçı beni artık ilgilendirmiyor ligde kalmayı garantilemiş denizli maçı isteye isteye verir ($) biz kaybedersek 3.olucaz büyük ihtimal o yüzden galatasaray maçını nasıl kazanırız ona bakmak lazım
|
şampiyonluk kupasını bjk kaldırdı bile, bari ikinci olalımda uefadan teselli ikramiyesini alalım.
sivas gönül şampiyonu kupasını kaldıracak. ah y... antep ah, bu y... bursaya da galleşlik yaptı. bu işin önümüzdeki seneleri de var. görüşürüz .. antep. gene de asıl hata sivassporda... antepe belediyeye yenilmemiz bizi yıktı. |
Biz kendi elimizdeki liderliği hatta şampiyonluğu 8taş'a verdik sonra da başka takımlardan medet umuyoruz. Geçin bunları yaaa !... En azından İBB'ye yenilmeseydik şimdi biz önde olacaktık 8taş bizi geçmenin hayallerini ve planlarını yapacaktı.
O yüzden bu iş bitmiştir. Bari 2. olup dünyanın parasını kaçırmayalım birde 3. olursak ayrıca el alemin madarası olacağız, dalga geçecekler. |
Siz yenin gs'yi gerisi yalan ... Sıralamadaki yerimizi de onur ve gururla almış oluruz ki en iyi cevapta bu son haftada alacağımız bir galibiyetle olur ...
|
şmkansız diye bişeyy yoktur siz gs macını alın gerisi allah kerim neydim deme ne olcam de kimse sevinmesin son hafta ve kimse şampıyonum demesinn hele ezıkk ler
|
sanmamki bundan sonraki sezonlarda bukadar isyan edelim bu sezonu heralde tum sivaslilar uzulerek omur boyu hatirlayacaklar ah keske diye ic gecirecekler bu saatten sonra artik ciddi kararlar alinip uygulanmali yonetim tarafindan gelecek sezonki kadro kesinlikle yeni isimlerden olusturulmali bidaha stres falan gibi laflarla uyutulmak istemiyoz gecen sene tecrubesizdik iyi busene kalfa olduk ozaman seneyede usta olur sampiyon oluruz kimbilir.....
|
kendinizi kandırmayalım.artık değil birincilik üçüncü bile olabileceğimize hazır olmalıyız.
|
ASLINDA SIVASSPOR YONETIMI SAGLAM BI ATAK YAPIP BASINDA MEDYADA DENIZLI UZERINDE BASKI OLUSTURMALI NASILKI YON ATEP MACI VERIR SIVASA DIYE DIYE ANTEPIN BASKANI CIKIP BU MACIALACAZ SEREFIM USTUNE DIYEREK OKONUSMAK ZORUNDA KALDI NASIL TAKIMINI MOTIVE ETTIRDIYSE DENIZLIYIDE BJK MACINDA KAZANMAK ICIN OYNAMASINI SAGLAYACAK KAMUOYU BASKISINI OLUSTURMAK LAZIM YOKSA DENIZLI BASKANI ZATEN BABADAN BJK LI ANASINI BILMEM ARTIK HANGI TAKIMI TUTUYO.....
|
AYRICA IDDIA EDIYORUM FENER TRABZONA KA...K.......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:12. |