SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bilica Gitti Mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25705)

58sivasli58 28.05.2009 14:05

Cevap: Bilica Gitti Mi?

Bilica giderse eger defansimizda cook büyük eksikler olacak. Ama egerki Bülent Hoca daha iyisi bulursa satsin ama ben olsam BILICA gibi bir futbolcuyu satmam cünkü onun gibi birdaha yok.
Sivasspor avrupaya gideck kesin onun icin Bilica satilmamali en kötüsü kiralik versinler.

hiko58 28.05.2009 14:05

BİLİCA NIN SATILMASI SİVASA ZARAR. EĞER BİLİCA GİTMEK İSTEMİYORSA HİÇ SATILMASIN.ÇÜNKÜ SİVASA AVRUPADA EN ÇOK YARARLI OLACAK BİR FUTBOLCU. AKILLI KARAR VERMEK LAZIM. BAZEN HER ŞEY PARA DEĞİLDİR. BAŞARIYI GÖLGELEMEMEK LAZIM.

eXi 28.05.2009 14:09

büyük ölçüde gitti ama gitmemesi daha ii olurdu sonuçta avrupada oynayacagız böyle bir oyuncu zor bulunur ancak sivasspor a olan güvencimiz tam iyi bir tane daha bulurlar inşallah bülent uygunun dedigi gibi doldurulmayacak yer yoq bari karlı satsalar mehmete 5 milyon istiyolar bilicanın degerinin en kötü 10 milyon olması gerek haksızsam söyleyin adam muhteşem yaaaa

eXi 28.05.2009 14:11

ama bizimkiler 2.5 milyon euro ve iki futbolcu ya işe tamam dedi gibi duyumlar geliyor ağlayalımmı gülelimmi bilmiyorum

skep06 28.05.2009 14:16

Para kazanacaksak verelim gitsin.Sivassporumuzun bu oyun yapısıyla her defans oyuncusu yıldız olur.Örnek Servet futbol hayatı bitmişti bizde tekrar milli oldu gs ye gitti.Karim Saidi yi hatırlayın. Bu takım geçen yıl 73 puan toplayıpve ligin en az gol yiyen takımı olurken bilicamı vardı.

58_güzelyurt_58 28.05.2009 14:18

bilica gitse sivasin defansi tamamen cöker...
bilica gitse sivas icin hic ama hic iyi olmaz bize daha lazim bu adam...:mad:

sivaslimete 28.05.2009 14:18

Bilica kesinlikle satilmamali avruupada basari istiyorsak kesinlikle kalmali.Mehmete gelince bana en cok sac bas yoldurtan oyuncu kendisi ama seneye eski formuna donecegine inaniyorum bu yuzden satilmasindan yana degilim.Bu takimda satilmasi gereken tek bir futbolcu var oda Muhammed Ali digerlerinin satilmasi taraftari degilim.

skep06 28.05.2009 14:20

Ayrıca defansımız sadece bilicadan ibaret değil.sedata,murata,dialloya haksızlık etmeyelim.Onlarda çok iyi oynadılar.İddia ediyorum bilica bizde olduğu kadar fenerde başarılı olamaz.Hele fener seneye daha hücum ağırlıklı oynarsa

Sivasli Ym 28.05.2009 14:29

[FONT="Garamond"]Bilica gitti mi?

Ne yazıkki bilemiyorum...[/FONT]

eXi 28.05.2009 14:34

[QUOTE=sivaslimete;522751]satılması gereken tek bir futbolcu var oda Muhammed Ali digerlerinin satilmasi taraftari degilim.[/QUOTE]

BİZ ONU SÖYLEMEYE BİLE GEREK duymuyoruz onu zaten herkes biliyo:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:08.