SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Bilica transferinde belirsizlik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25813)

sivasjunk 01.06.2009 20:03

Cevap: Bilica transferinde belirsizlik

Bilicayı İnşallah Fenerbahçe spor kulubüne veririz çünkü iyi para kazanırız.aziz yıldırım kesenin ağzını açacaktır.Bilica Fenere Bilicayı başarılar diliyorum Fenerbahçede

sivasjunk 01.06.2009 20:04

[QUOTE=cesur sivas;524749]insallah gitmez bir daha
bilica bize cok önemli olacak sampiyolar liginde[/QUOTE]

ya arkadaş gitsin biz onun yerine iyi oyuncu alırız.chivu gibi

canimfeda58 01.06.2009 20:12

off ya insallah gitmemisdir bilica bize daha lazim....

esentepeli58 01.06.2009 20:21

ağzı olan konusuyor kim nerde ne yapıyor ne konusuyor bellı değil:confused:

giants 01.06.2009 20:38

Degerli basın sözcümüz Sayin Fikret Ünsal Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecegimiz için dün yaptıginiz yönetim kurulu toplantısında böyle bir karar cikardiginiz icin Sizin sahsinizda Tüm yönetime tesekkürler. Yerinde ve dogru karar almissiniz. son bir kac günde satilacaklara ve kalacaklara baktigimizda gercekden endiselenmemek elde degil.

giants 01.06.2009 20:42

kendini yönetim yerine koyup yönetimin yapmasi gereken yapatiklari aciklamalarin vazife olmadigini belirtip konusmasini engelleseniz.
yönetim olarak bir ciddiyet olacak.

sagilaimla

giants 01.06.2009 20:56

[QUOTE=yigido_sampiyon;524745][B]arkadaşlar lütfen haberin kaynağınıda yazarsanız seviniriz!!!
büyük ihtimalle bu haber yalan yada asparagaz bir haber...artık kesin bilica fenerli...[/B][/QUOTE]

Kaynak

[url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57232[/url]

giants 01.06.2009 20:59

[QUOTE=sivasjunk;524770]Bilicayı İnşallah Fenerbahçe spor kulubüne veririz çünkü iyi para kazanırız.aziz yıldırım kesenin ağzını açacaktır.Bilica Fenere Bilicayı başarılar diliyorum Fenerbahçede[/QUOTE]

valla hemsehrim sen Sivasbahcelisin herhal inan bilica kalirsa eger fenerden cok sivasa yakisir. böyle bir aciklama yapildigina göre SivasSpor yararina olacak olan yapilmak isteniyor sanirim bekleyim görelim

Ayşegül 01.06.2009 21:36

şimdide fenerbahçe ibrahim dağaşana kancayı takmış...bu fener ne yapmaya çalışıyor...acaba Sivassporu içten mi bitirmeye ugraşıyorlar zamanında başka takımlara yaptıkları gibi...kesinlikle bilica ve ibrahim takımda kalmalı...en iyi en istikrarlı oyuncularımızı elimizde tutmamız lazım...bu takım şampiyonlar liginde oynayacakken bu hataya düşmemeli iyi futbolcularımıza sahip çıkmalı... :confused:

eğer bu oyuncular giderde hasan şaş ve ümit karan gibi oyuncular sivasa gelirse vay halimize...takım ya toplama kampına döner yada huzurevine

samsa58 01.06.2009 21:45

[QUOTE=Ayşegül;524801]şimdide fenerbahçe ibrahim dağaşana kancayı takmış...bu fener ne yapmaya çalışıyor...acaba Sivassporu içten mi bitirmeye ugraşıyorlar zamanında başka takımlara yaptıkları gibi...kesinlikle bilica ve ibrahim takımda kalmalı...en iyi en istikrarlı oyuncularımızı elimizde tutmamız lazım...bu takım şampiyonlar liginde oynayacakken bu hataya düşmemeli iyi futbolcularımıza sahip çıkmalı... :confused:

eğer bu oyuncular giderde hasan şaş ve ümit karan gibi oyuncular sivasa gelirse vay halimize...takım ya toplama kampına döner yada huzurevine[/QUOTE]

bu adamlar zaten gıtmez kı şampiyonlar liginde oynamak varken avrupa ligi(uefa)ni napsınlarzaten ş.l de gruplara kalmak kendi ellerınde ben onlara guvenıyorum bı kac takvıyeyle isterlerse ilk gruptan cıkarlar bıle

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42.