![]() |
Cevap: Danimarka da Muhteşem Sivas Gecesi
[B][I]Bu güzel gecede gönüllerince eğlenen ve geceye renk katan herkese sonzun şükranlarımı iletmek isterim.
Avrupanın neresinde olursa olsun böyle gecelerde SİVAS ı anmak SİVAS ı oralarda yaşamak kelimelerle ifade edilmesi zor bir durum olsa gerek. Geceye katılan ve geceyi düzenleyen herkese teşekkürler [/I][/B] |
Fotograflardan,organizasyonun eğlenceli gectiği belli oluyor.Bu buluşmada emeği gecenlere sonsuz tesekkürler.Katılan hemsehrilerimizinde ayağına sağlık
|
[B]Bu güzel geceyi tertipleyen DASIB yönetimine ve katilan bütün misafirlere ayricalikla tesekkür etmek istiyorum.[/B]
[B]Bu geceyi anlatmakla yasanmak arasinda cok fark oldugu kanaatindeyim ama ben yasayanlardan oldugum icin kendimi gercekten sansli hissediyorum.Cünkü bu gecede birbirinden güzel vede degerli hemserilerimle tanisma ve sohbet etme firsatini yakaladigim icin büyük zevk duydum daha simdiden gelecek olan geceyi bekleyecegim cünkü gercekten ilk olmasina ragmen cok basarili bir gece oldu vede katilanlarin tamaminin eglenmesi ve geceyi costurmalari ise takdire degerdi. [/B] [B]Ben kisaca sunu diyorum geceyi kaciranlar cok sey kacirdilar diyorum.[/B] [B]Ben sansli oldugumu biliyorum cünkü oradaydim vede cokkkkkkk eglendim [/B] [B]Bu aradada DASIB baskani yusuf agbiyede özellikle tesekkür ediyorum insallah daha cok basarilara kosacagindan eminim yolun acik olsun Yusuf baskanim[/B] |
[B][I]İyi niyetle çıkılan her yolda Allah yardım eder. Yusuf Şahin başkanımız ve yönetim kuruluda iyi niyetle, halis duygularla Danimarka da Sivas'ın tatımına katkı sağlamak, Sivas kültürüne sahip çıkmak, Sivaslıların birlik ve beraberlik içinde bir güç olması için 2008 senesinde DASİB'i kurdular. Özellikle Yusuf başkanımızın gayretli çalışmaları, ASİB yönetiminin tecrübeleri ve iyi niyetli yol arkadaşları sayesinde DASİB kısa sürede başarılı işlere imzasını atmayı bildi.
Danimarka da ilk defa bir Sivas gecesi düzenleniyor. Haberdeki bilgilere ve fotoğraflara göre çok coşkulu, başarılı bir organizasyon olmuş. Yusuf başkanımızın bu gece için ne kadar gayret ettiğini uzaklardan da olsada biliyorum. Yusuf başkanımızı ve organizasyon komitesini tebrik ediyorum. Sivas için, Sivaslı için ve güzel ülkemiz için iyi niyetli çalışan herkesten Allah razı olsun. [/I][/B] |
emeği geçenlere ve bende sivaslıyım deyip katılanlara sonsuz teşekkürler
|
vay vay sivassporun yankısı danimarkayada gittiyse Ben Artık Vay Be diyorum!
|
Guzel gece olmus ve malesef bu gecede hazir bulunamadim. Umarim ileride kismet olur.
Katilan ve bu gecenin gerceklesmesine katkida bulunan herkese tesekkur ederim. sakir kirca |
Bu güzel geceye katilamadigim icin gercekten cok üzgünüm,ama insallah birdahaki sefere kesin olarak bende katilmak isterim,bu gecede emegi gecen herkese bi Sivasli olarak tsk ederim,hep birlikte el ele daha güzel günlere...
Ayrica Yusuf baskan ile Rüstü baskan in sergiledikleri birlik ve beraberlikten dolayi gurur duydum:) |
iste sivasli olmak budur bu kadar guzel iltifatlar etmeyin simaririm.
Bu gecenin nasil gectigini anlayamadim demekki guzel olunca insan nasil gecdigini anlayamiyormus. Bu geceyi guzellestiren ASIB Baskani Rustu elmas ve arkadaslarina sanatcilarimiza sponsorlara ve butun hemserilerime tesekur ediyorum ayrica benim sonradan bilgilendigim ALMANYADAN bir kac aile gelmis onlarla tanisamayip ilgilenemedigim icin cok uzuldum eger bu yazimi okurlarsa ne olur kusura kalmasinlar. selamlar. DASIB BASKAN Yusuf sahin |
[B]Emeği Geçen Herkeze Teşekkür Ediyoruz...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:02. |