![]() |
Cevap: 4 Yabancı Yolcu
Balili'yi göndermek isteyenleri proesto ediyorum, Bülent Hoca Sakaryalı ama Balili Sivaslıdır bunu herkes bilsin
|
Balili gitmesin!!!!!!!!!!!!!!!
|
[B]Gönderilmesi düşünülen oyunculardan sadece Diallonun gönderilmesine üzülürüm hem genç hemde gercekten çok başarılı. Bülent Hocanın gereksiz Sedat inadı yüzünden oynayamadı.
Balili ise bu sezon çok kötü performans gösterdi.Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunmuştu eğer kabul edilip yeni sezona yetişecekse takımda kalmasında fayda var yoksa yabancı kontenjanını daha iyi değerlendırmemiz gerekmekte.[/B] |
[B]Balili Gitmesin .[/B]
|
[B]İÇİMİZDEN BİRİ PİNİ BALİLİ ....!!!!!!![/B]
|
BALILI GITMESIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[B]Yav Sylla ve Diallo gibi adamları göndermekte neyin nesi? Sylla defansa koyorsun müthiş oynuyor,orta sahaya koyorsun harika oynuyor,ön liberoda oynatıyorsun olağanüstü faydalı,eeee daha ne yapsın bu adam.Günümüz futboluna en uygun isim Sylladır Sivasspor kadrosunda,oyunun iki yönünüde aynı derecede oynayabiliyor,bu tip oyuncuların futbol piyasasındaki değerinden haberi yok sanırım bizim yönetimin.
Diallo ise bana göre Bilicadanda Sedattanda daha iyi bir oyuncu,eğer gerekli şans kendisine verilmiş olsaydı bugün Bilica'nın gidişine bu kadar üzülüyor olmazdık.[/B] |
sylla yi hic aklim almiyor.. o kadar iyi ve hizli bir futbolcuyu neden yolluyorsunuz?? olcak is degil valla degil sacmaliyorsunuz
|
[B]ya herkes balili kalsın falan diyor bi bakıyorum mehmet nası hasan şaşı göklere çıkaranlar var arkadaşlar artık avrupada oynaycaksak baliliyle mehmet nasla olmaz bu iş tamam bütçemiz ahım şahım değil amam onun yerine bilica örneğindeki oyuncuları vyea gençleri keşfedip daha başarılı olabilriz bırakın balili mehmet nas ayaklarını [/B]
|
FUTBOL OYUNU BUNA DERLER HOCAM GELEN GİDENİ ARATMASIN UMARIM SAGLAM VE DOGRU TRANSFERLER YAPILIR VE ASLINDA KALMALARI VE KADRO ZENGİNLİGİ DAHA DA İYİ OLURDU BENCE
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:29. |