SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Sayın Valimiz Veysel DALMAZ GİTTİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25953)

Abdullah DuMaN 12.06.2009 12:56

Cevap: Sayın Valimiz Veysel DALMAZ GİTTİ

[B]Çok üzüldüm gerçekten iyi çalışmıştı Yolu açık olsun

Ayrıca Celaletin Cerrah a da çok üzüldüm[/B]

58_babacan_58 12.06.2009 13:37

[B]HARBİDEN SİVASIMIZA VE SİVASSPORUMUZA BÜYÜK EMEKLERİ GEÇMİŞTİR GÖZ ARDI EDİLEMEZ BU.YOLUN AÇIK OLSUN VALİM.[/B]

altuntas58 12.06.2009 13:52

[B]Sayın valinin gidişine ben şahsen sevindim sivassporumuzun stadyum projesini 1 senedir faliyate geciremedi hani nerde [COLOR="Red"]sivas arena stadyumu[/COLOR]? bölge hastanesi projesi ödeneğiyle geldi elimzden kacırdık her vilayetin duble yolları bitti hani niye sivasımızın yolları bitmedi daha bunun gibi bir çok projeler askıya alındı ne yapmış sayın vali reklam yapacağı bir yer vardı oda [COLOR="Red"]sivassporumuz [/COLOR]sahip cıkmışta gözle görünür ne yapmış mademki o kadar iyide neden sivas akp teşkilatı bu işe el koymadı valiyi gönderenlerin başında il teşkilatının olduğunu düşünüyorum[/B]

discodens 12.06.2009 14:00

Şimdiye kadar hiç bir yararını görmemiştik çok iyi oldu gitmesi gerçi gelecek olan nasıl ama eminim bundan daha çok otoritesi vardır;)

sinan-58 12.06.2009 14:45

merkeze alındı diyor merkez nere

necmettin_akcay 12.06.2009 14:51

sayın valimizin yolu açık olsun sivassporumuza verdiği destekten dolayı şahsen çok teşekkür ediyorum sivasımızın ve sivassporumuzun kalkınması içi bişeyler yapmaya çalışıyordu inş yerine gelecek valimizde en az onun kadar sivassporumuza destek olur

eyuphulagu 12.06.2009 22:36

Sayın valimize bilhassa sivasspora verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.Ama iyi insan olmak,spora destek vermekle iyi vali olunmuyor.İyi vali nasıldır?önce iyi bir vali halkın valisi olmalı;çok gezen değil, iş yapan, yatırımcı,iş bitiren, verdiği sözde duran,proje üreten,yenilikçi,herkesle iyi geçinen ileri görüşlü olmalıdır.Eski valimizde malesef bu özelliklerin birçoğunu göremedik.Kendisi bütün ilçeleri sürekli geziyordu,tv. de sürekli görünüyordu,ama iş iş yapmaya,proje üretmeye,yatırım konusuna geldiğinde kendisinin bu konularla ilgili faaliyetlerini pek göremedik.Belki istedi de yapamadı,belki yalnız bırakıldı,belki istedi ama kapasitesi elvermedi....Bunun gibi bir çok sebebi olabilir....Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.....

şükrü çitil 12.06.2009 23:20

sayın valimiz veysel dalmazın tayınına bir sivaslı olarak cok üzüldüm sivasa yapmış oldugun hizmetler cok teşekür ederim yeni görevinde başarılar dilerim sivas sizi asla unut muyacak sayın valim celalettin cerrahada başarılar dilerim inşaallah seneler sonra sivasa tayın olursunuz selamlarımla.........

omercoskun 12.06.2009 23:54

bugüne kadar geçen emekleri için sayın veysel DALMAZ 'a teşekkür ederiz inşallah yeni görevlerinde daha başarılı olurlar.

58zarali 13.06.2009 01:00

“Valilik makamını işgal edecek kimselerin icrai ve siyasi birçok görevlerinin bulunması itibariyle, lüzumunda valilikten alınabilmeleri zarureti aşikardır. Ancak, valilikte muvaffak olamayanların diğer vazifelerde çalıştırılmaları ve muvaffak olmaları mümkün olduğuna göre, 1851 sayılı Kanun mucibince hizmet müddeti ve yaş unsuru dikkate alınmaksızın, emekliliğe sevk gibi doğru görülmeyen bir muamele yerine, merkez emrine alma usulünün ve başka bir vazifede kullanma kararının ikamesi, hem valilerin haklarını siyaset etmek ve hem de hükümetin idari ve siyasi zaruretleri dolayısıyla duyabilecekleri ihtiyacı karşılamak bakımından muvafık görülmüştür.”

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30.