![]() |
Cevap: Belgese'li Kayıt Edebilecek Varmı ?
[QUOTE=SS'li;527857]Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.[/QUOTE]
Sanada tesekkürler arkadasim yaptigin zaman söylede indirelim sakliyalim |
arkadaşlar belgeselin tekrarı yarın saat 13:00 da ntv sporda bu kez kaçırmayın
|
Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.
|
eyvallah teşekkürler.............
|
14 haziran saat 12.00 da tekrarı var...........
|
[QUOTE=SS'li;527948]Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.[/QUOTE]
Emeğine sağlık...bide kayıt ettiin proğramın linkinide baska bir konu açıp yayınlarsan sevinirim...çünki bazı yiğidolar bulamayabilir....:confused: |
[QUOTE=SS'li;527948]Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.[/QUOTE]
Seninde emegine yüregine saglik Degerli Hemsehrim. sabirsizlikla bekliyoruz verecegin linki. |
Valla çok iyi olur gardaş ya biz de izleyemedik dün,şimdiden ellerine sağlık... |
ss li beklıyorum sabırsızlıkla
|
Hemşolar, upload yapıyorum şuan. İnternet hattım biraz yavaş olduğundan 2 saat daha sürebilir. Upload biter bitmez videolar bölümüne konu açarak sunacağım. Güzel bir belgesel olmuş, her sivassporlunun arşivinde bulunması gerektiğini düşünüyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |