![]() |
Arkadaslar burada maalesef yakisik olmayan sözler gördüm.
Bunlarida tabiiki sildim. Lütfen bunlara dikkat edelim. Burasi küfür sitesi degil, sadece [b][color=red]SIVASSPOR TARAFTAR SITESI[/color][/b] dir. Burada baska takimlara veya kimseye karsi kesinlikle yakisik almayan (küfür gibi ve buna benzer) sözlere kesinlikle izin vermeyiz. Saygilarimla Rüstü Ibrahim Elmas |
[b]kırmızı beyazı
yan yana koymuşlar 67 yılında aşkına tutulmuşlar layla layla layla layla 3 yıldız Sivasspor layla layla layla layla Şampiyon Sivasspor[/b] PS:Cendere Müziği :twisted: |
aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık her cefayı çektik ama seni yalnız bırakmadık ------------------------------------- yenilsende bağzı bağzı taraftarın buna razı sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı ------------------------------------------------------- korkmadan yürüyoruz şampiyon olacağız şampiyonluk hakkımız söke söke olacağız ------------------------ her zaman senle her yerde senle ölene kadar seninle 4 eylülde atin mersine canımızı verelim size |
bekleyin yakinda rap grubumuz olan RotundeR iLe SivasSpor Icin Bir RapYapacagiz.Sivasspor Marsi Olarak.;) az kaldi yakinda sunacagim.Ayrica Mars la beraber bir kac bilgide sunacagim sizlere rap grubumuzla ilgili.
|
hic fena olmaz..stattada caldirabiliriz belki..ona gore hazirlayin yani :lol:
|
arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi) walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akşam oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar. sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı? ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez. |
KANDIRAMAZLAR BİZİ
SUSTURAMAZLAR BİZİ ALEM BİLİYOR Kİ EN BÜYÜK YENİÇERİ |
[quote=ForzaSivas]aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık her cefayı çektik ama seni yalnız bırakmadık ------------------------------------- yenilsende bağzı bağzı taraftarın buna razı sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı ------------------------------------------------------- korkmadan yürüyoruz şampiyon olacağız şampiyonluk hakkımız söke söke olacağız ------------------------ her zaman senle her yerde senle ölene kadar seninle 4 eylülde atin mersine canımızı verelim size[/quote] YÜRE BEE VEYSELİM KİM TUTAR SENİ.... |
[quote=Turk]arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi) walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akş** oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar. sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı? ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.[/quote] sadece sivassporluyum diyen cok az..ayrica bizans diye bahsettigin yer turkiyenin en guzide mekani..nickin turk olmasina ragmen bizans dedigin yerin turk topraklari icerisinde oldugunu bilmiosun heralde..yok ben milliyetciyim diosanda bence sivas milliyetciligi degil TURK milliyetciligi yapmalisin..kimsenin sivasli oldugu icin maca gelme zorunlulugu yoktur..forma konusuna gelince..gecenlerde seyyarlarla roportaj vardi..mecidiyekoy civarinda..adama sordular en cok hangi forma satiosun bjk fb gs felan..adamin cevabi su oldu..abi keske her hafta sivas top oynasa burda dedi..milletin sivas formasi var da mi giymiyo..yok oldugu icinmi 3 buyuk formayla gelio bi dusunmelisin.ayrica tezahuratlara gelince..cag disi demissin..en son ne zaman maca gittin acaba merak ettim..yada cag disi olmayan bi tezahurat yazsanda bi gorsek belki hosumuza gider bagiririz stadda ? |
[quote=b1gLoRD][quote=Turk]arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi) walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akş** oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar. sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı? ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.[/quote] sadece sivassporluyum diyen cok az..ayrica bizans diye bahsettigin yer turkiyenin en guzide mekani..nickin turk olmasina ragmen bizans dedigin yerin turk topraklari icerisinde oldugunu bilmiosun heralde..yok ben milliyetciyim diosanda bence sivas milliyetciligi degil TURK milliyetciligi yapmalisin..kimsenin sivasli oldugu icin maca gelme zorunlulugu yoktur..forma konusuna gelince..gecenlerde seyyarlarla roportaj vardi..mecidiyekoy civarinda..adama sordular en cok hangi forma satiosun bjk fb gs felan..adamin cevabi su oldu..abi keske her hafta sivas top oynasa burda dedi..milletin sivas formasi var da mi giymiyo..yok oldugu icinmi 3 buyuk formayla gelio bi dusunmelisin.ayrica tezahuratlara gelince..cag disi demissin..en son ne zaman maca gittin acaba merak ettim..yada cag disi olmayan bi tezahurat yazsanda bi gorsek belki hosumuza gider bagiririz stadda ?[/quote] Ahmet kardeşime katılıyorum ya şu çağdıymış falan filanı bırak kardeşim elinde çağdaş bir tezahürat söylede bizde çağdaşlaşalım..... Çekirdeği yeriz Maça gideriz Bize Sivas Derler Biz Statta otururuz .....falan herhalde değilmi? :?: :?: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39. |