SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TEZAHURAT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26)

admin 03.11.2004 19:05

Arkadaslar burada maalesef yakisik olmayan sözler gördüm.
Bunlarida tabiiki sildim.
Lütfen bunlara dikkat edelim.
Burasi küfür sitesi degil, sadece
[b][color=red]SIVASSPOR TARAFTAR SITESI[/color][/b] dir.
Burada baska takimlara veya kimseye karsi kesinlikle yakisik almayan (küfür gibi ve buna benzer) sözlere kesinlikle izin vermeyiz.

Saygilarimla
Rüstü Ibrahim Elmas

mericcas 11.11.2004 13:08

[b]kırmızı beyazı
yan yana koymuşlar
67 yılında
aşkına tutulmuşlar
layla layla layla layla
3 yıldız Sivasspor
layla layla layla layla
Şampiyon Sivasspor[/b]
PS:Cendere Müziği
:twisted:

ForzaSivas 11.11.2004 17:24

aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık
her cefayı çektik ama
seni yalnız bırakmadık

-------------------------------------
yenilsende bağzı bağzı
taraftarın buna razı
sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı

-------------------------------------------------------
korkmadan yürüyoruz
şampiyon olacağız
şampiyonluk hakkımız
söke söke olacağız
------------------------

her zaman senle
her yerde senle
ölene kadar seninle
4 eylülde atin mersine
canımızı verelim size

fLaSh 11.11.2004 18:34

bekleyin yakinda rap grubumuz olan RotundeR iLe SivasSpor Icin Bir RapYapacagiz.Sivasspor Marsi Olarak.;) az kaldi yakinda sunacagim.Ayrica Mars la beraber bir kac bilgide sunacagim sizlere rap grubumuzla ilgili.

b1glord 12.11.2004 00:10

hic fena olmaz..stattada caldirabiliriz belki..ona gore hazirlayin yani :lol:

Turk 12.11.2004 05:14

arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi)
walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akşam oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar.
sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı?
ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.

tamtam 12.11.2004 10:53

KANDIRAMAZLAR BİZİ
SUSTURAMAZLAR BİZİ
ALEM BİLİYOR Kİ
EN BÜYÜK YENİÇERİ

serhankaburcuk 12.11.2004 11:30

[quote=ForzaSivas]aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık
her cefayı çektik ama
seni yalnız bırakmadık

-------------------------------------
yenilsende bağzı bağzı
taraftarın buna razı
sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı

-------------------------------------------------------
korkmadan yürüyoruz
şampiyon olacağız
şampiyonluk hakkımız
söke söke olacağız
------------------------

her zaman senle
her yerde senle
ölene kadar seninle
4 eylülde atin mersine
canımızı verelim size[/quote]

YÜRE BEE VEYSELİM KİM TUTAR SENİ....

b1glord 12.11.2004 14:31

[quote=Turk]arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi)
walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akş** oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar.
sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı?
ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.[/quote]

sadece sivassporluyum diyen cok az..ayrica bizans diye bahsettigin yer turkiyenin en guzide mekani..nickin turk olmasina ragmen bizans dedigin yerin turk topraklari icerisinde oldugunu bilmiosun heralde..yok ben milliyetciyim diosanda bence sivas milliyetciligi degil TURK milliyetciligi yapmalisin..kimsenin sivasli oldugu icin maca gelme zorunlulugu yoktur..forma konusuna gelince..gecenlerde seyyarlarla roportaj vardi..mecidiyekoy civarinda..adama sordular en cok hangi forma satiosun bjk fb gs felan..adamin cevabi su oldu..abi keske her hafta sivas top oynasa burda dedi..milletin sivas formasi var da mi giymiyo..yok oldugu icinmi 3 buyuk formayla gelio bi dusunmelisin.ayrica tezahuratlara gelince..cag disi demissin..en son ne zaman maca gittin acaba merak ettim..yada cag disi olmayan bi tezahurat yazsanda bi gorsek belki hosumuza gider bagiririz stadda ?

serhankaburcuk 12.11.2004 14:43

[quote=b1gLoRD][quote=Turk]arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akş** oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar.
ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.[/quote]

sadece sivassporluyum diyen cok az..ayrica bizans diye bahsettigin yer turkiyenin en guzide mekani..nickin turk olmasina ragmen bizans dedigin yerin turk topraklari icerisinde oldugunu bilmiosun heralde..yok ben milliyetciyim diosanda bence sivas milliyetciligi degil TURK milliyetciligi yapmalisin..kimsenin sivasli oldugu icin maca gelme zorunlulugu yoktur..forma konusuna gelince..gecenlerde seyyarlarla roportaj vardi..mecidiyekoy civarinda..adama sordular en cok hangi forma satiosun bjk fb gs felan..adamin cevabi su oldu..abi keske her hafta sivas top oynasa burda dedi..milletin sivas formasi var da mi giymiyo..yok oldugu icinmi 3 buyuk formayla gelio bi dusunmelisin.ayrica tezahuratlara gelince..cag disi demissin..en son ne zaman maca gittin acaba merak ettim..yada cag disi olmayan bi tezahurat yazsanda bi gorsek belki hosumuza gider bagiririz stadda ?[/quote]

Ahmet kardeşime katılıyorum ya şu çağdıymış falan filanı bırak kardeşim elinde çağdaş bir tezahürat söylede bizde çağdaşlaşalım.....

Çekirdeği yeriz
Maça gideriz
Bize Sivas Derler
Biz Statta otururuz .....falan herhalde değilmi? :?: :?:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39.