![]() |
Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon
ok abi on numara uyar bana inşallah bi aksikil çıkmazssa ordayız
|
bornovadan nasıl gelebilir oraya
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;528734]bornovadan nasıl gelebilir oraya[/QUOTE]
Metroyla Üçyola gelince beni ararsın, 90 dakika içinde tüm binişler bedavadan hep birlikte bir de otobüs yaparız:) |
[QUOTE=Kibrisli;528736]Metroyla Üçyola gelince beni ararsın, 90 dakika içinde tüm binişler bedavadan hep birlikte bir de otobüs yaparız:)[/QUOTE]
tamam burak abi.üçyola gelince ararım seni... bu arada gün tam ne olarak belirlendi? |
Perşembe saat 8-9 ya da 9-10 ben yarın arayacam sahayı buraya hemen yazarım görüşünce orayla...
|
Bende tribündeki yerimi alacağım , sağlam bir deplasman yapacağız takımı kurun hele :))
|
[QUOTE=club7house;528744]Bende tribündeki yerimi alacağım , sağlam bir deplasman yapacağız takımı kurun hele :))[/QUOTE]
sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:) |
[QUOTE=club7house;528744]Bende tribündeki yerimi alacağım , sağlam bir deplasman yapacağız takımı kurun hele :))[/QUOTE]
oHOOO NE DEPLASMANI SEN GÖZ-GÖZ'lü değil miydin??? :) |
[QUOTE=58güven58;528745]sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:)[/QUOTE]
Bu arada siz bu fotoğrafta niye bu kadar kasıntı duruyorsunuz Güven bey?? Oklava yutmuş gibi:):D:D:D Spora gidiyormuş gibi hissettim sizi pazular felan... |
kıbrıslı sen rakıp takımda oynada sana bı cıft dalayım ya:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09. |