ferhat_58_oğuz |
19.06.2009 09:45 |
Cevap: Bu ayıp babaların!..
imdi arkadaşlar güzel bir tespit yapmış abdullah yiğit abimiz ama gönüle prangada vuramazsın örneğin ben doğma büyüme istanbuldayım yaşım 31 babam 61 yaşında oda 9 yaşında istanbula gelip yerleşmiş ben toplasan 3 veya 5 kere memleketime gelebildim koyulhisarın köyü sivasa merkeze hiç gelemedim dersem kızmayın gelemedim işte benim oğlum 9 yaşında sivası bırakın koyulhisara bile gidemedi şimdi beni ayıplayıp kızanlar olabilir ama olanaklar bir türlü gerçekleşmedi fırsatım olmadı işim çok yoğun neyse şimdi ben açıkçası istanbulda yaşadığım için haliyle bundan 5 sene önce tuttuğum takım gs idi ama sivasımızın 2 liğdeki istanbulda olan tüm maçlarınada gidiyordum ne zamanki sivasımız süper lige çıktı inanın tüm samimiyetimle söylüyorum ruhuma kadar sivassporlu oldum hemide yenildiğinde ağlayacak kadar fanatik bir şekilde ama oğlumu bir türlü sivassporlu yapamıyorum artık hep 2 . takımım sivasspor diyor 1. takımım gs zorla döverekte gönüle sevda koyamazsın içinden gelmedikten sonra insanın zor evet benim oğlumunda gs forması var ama sivasspor formasıda var yavaş yavaş İNŞALLAH onuda gerçek bir sivassporlu yapacağım ama olmasada onun hür iradesine karışamam aslında bu babaları ayıplamaktansa sivassporumuz niye bu kadar sene süperlige çıkmak için beklediğini sorgulamak daha doğru olur o zama oğluna başka takımın formalarını giyziren babaları değil herkesi tüm sivaslıları sivassporumuzun süperlige çıkmasında desteği olmayan iş adamlarını zenginini beceriksiz başkanları halkını kısacası kimliğinde sivas yazıp desteği olmayan herkesi suçlamak daha doğru olur
|