![]() |
Cevap: Uğur Kavuk
Gelecek sezon her mevkiinin alternatifi geniş bir kadro kuruluyor.Her gelen direkt oynayacak diye birşey yok.3 kulvarda mücadele edeceğimizi düşünürsek elimizde mutlaka iyi yedek oyuncularda bulunmalı.Güçlü bir forvet,sağlam bir sol bek,hızlı ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoper almalıyız.
|
[QUOTE=serhatcan;529435]yan bu oyuncuya iyi transfer yapıldı diyenlerin aklına şaşayım. adam 30 yaşında sivasa ne verecek. tecrübeli desen adamın kariyeri hep 2 ci ,3 cü sınıf takımlarla dolu. bu nasıl transfer anlamadım. sivasın geleceği karanlıkkk. bunu unutmayın. geçensene kaçtane genç futbolcu vardı,şampiyon olmuş paf takımından kaç oyuncu oynadı. 30 yaşlarda futbolcu alarak geleceği kurtaramazsınız.üstelik bu adamın kariyeride sıradan sa.bülent uygun gene menejerliğini gösterdi. sivaslıyı transfer yaptım ayağına uyutup iyi para kazandı.[/QUOTE]
kardeş merak etme hoca ona bir gaz verir tutuşturur sezon sonuna kadar dinamit gibi oynar...:D biz nice döküntü oyuncudan yıldız çıkarmışızdır... kaldıki uğur iyi bir oyuncu inşallah iyi çıkar... |
HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH İYİ PERFORMANS GÖSTERİR....
|
apo nun alternatifi yokdu sağ bekde iyi oldu.
|
[QUOTE=serhatcan;529435]yan bu oyuncuya iyi transfer yapıldı diyenlerin aklına şaşayım. adam 30 yaşında sivasa ne verecek. tecrübeli desen adamın kariyeri hep 2 ci ,3 cü sınıf takımlarla dolu. bu nasıl transfer anlamadım. sivasın geleceği karanlıkkk. bunu unutmayın. geçensene kaçtane genç futbolcu vardı,şampiyon olmuş paf takımından kaç oyuncu oynadı. 30 yaşlarda futbolcu alarak geleceği kurtaramazsınız.üstelik bu adamın kariyeride sıradan sa.bülent uygun gene menejerliğini gösterdi. sivaslıyı transfer yaptım ayağına uyutup iyi para kazandı.[/QUOTE]
ben senin aklına sasıyım arkadas seyrettin mi canlı bu adamı? ibrahim dagasan geldigin de hanginiz tanıyodunuz. tum geldi 30 yasında gol atmayı bilmiyodu, ama onlar oynadı. ugur ise türküyedeki en iyi 5 sag bekten biridir. 30 yas diyosun futbolda 30 yas artık yaslı deil orta yastır buna da dikkat edersen sevinirim |
hadı hayırlısı genc yeteneklı bır kadro olusuyor
|
[B]Uğur aslında çok iyi futbolcu nedense bize geldiği günden belli çok kötü performas sergiliyor ...
ikinci yarı iyi işler yapacağına inanıyorum ...[/B] |
Abdurrahman'ı gönderip bu adamla anlaştık ya yönetime daha bişey demyrm
|
Sivasin transfer politikasini anlamak cok zor! Ugur cok efendi ama benim icin futbolcu degil! Abdurrahmanin yarisi bile yapmaz! yazik..
|
[QUOTE=elbeylili;723198]Sivasin transfer politikasini anlamak cok zor! Ugur cok efendi ama benim icin futbolcu degil! Abdurrahmanin yarisi bile yapmaz! yazik..[/QUOTE]
aynen katılıyorum. Abdurrahman gibi koşa biliyor mu ya bi mehmet bide bu ugur kavuga kufur ettigim kadar kimseye etmemiştirim bu sene :S |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:01. |