SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hayrettin Aslan oluyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26040)

sıvaslıgenç 20.06.2009 14:16

Cevap: Hayrettin Aslan oluyor

Takımda adam klmadı en güzel futbolcular gidiyor yerlerine güzel adamlar alınmassa işimz zor bu sene.

nuri_58 20.06.2009 14:46

haber yalan olabilir ama ümit karanla takas haberinide duymuştum. bütün transferleri takasları karıştırıp önümüze koyuyorlar ...:)

pover58 20.06.2009 14:53

hayrettin bizim olmazsa olmazlarımızdan ,neden versinler tek sivaslı oyuncumuz iboyu saymazsak bence yalan haber ne haytettin gider nede sivas verir.ayrıca bizde birçok topçu var oynamayan neyepacagız oynamıyacak adamları.bide hayro öyle kötü bir oyuncu degilki kim diyor hemen satın diye yerine kimi alacaksınız hayret yani.

yigidoilyas 20.06.2009 15:00

hayrettin galatasarayda oynamak için neden sabırsızlanıyormuşki. orasını anlamadım gs bizim gibi şampiyonlar liginde mi oynayacakmiş. sanki paraveriyorlarda satıp alıyorsunuz. kayseri sporlu oyunculara verdikleri paraları versinler nakit, satsınlar o zaman yosa şu oyuncu bu oyuncu bilmem neymiş hava onlar.:mad:

yigidoilyas 20.06.2009 15:02

birde hayretin ben inanmıyorum sabırsızım falan dedigine çünkü o bizim en has oyuncumuz gardaşımız. öyle diyorsa yolu acık olsun sonra aglayıp geri dönmesin. tamam transfer yapsınlar arkadaşlar ondan sonra paylaşın bu konuları. dedi kodu falan yapmakla olmuyor bu işler.:confused:

bekçi 20.06.2009 15:04

güzel güzel satın bakalım daha satılcak kim var sırada görecezzzzz......... sonradan ligdede kaçıncı oluruz allah bilirrrrrrrrrrr

nejmi58 20.06.2009 15:14

Alpaslan, Özgürcan ve Aydin Yilmaz olursa süper olur ama buda balon haberlerden birtanesi

superglam 20.06.2009 16:19

ya saçmalamayın blica gitti.. başkan tum sylla gitti dedi.. hayrettinde giderse s
ivas küme düşer bence..

muco5806 20.06.2009 16:59

[B]Bu takımın en tecrübelisi ve aynı zamanda 2. kaptanı Galatasaray'da oynamak için can atıyorsa,oyuncular da geldiklerin noktayı şans olarak görüyorlar ve Galatasarayda Avrupa kapısının daha açık olacağını düşünüyorlar demektir.Kendi kaptanımıza bile başarının azimle geldiğini kabul ettiremediysek,taraftar bağırmıyor,maçlara gelmiyorlar diye sitem etmesinler...[/B]

Kasim58 20.06.2009 17:10

Arkadaslar hesap ortada bunu anlamak icin kafa yormaya gerek varmi?GS gecen sezon mehmet yildiza kanca atarak forvetimizi cökertti simdi sira defansta bunlar sivastan birakin futbolcuyu kangal bile alamaz.Piskolojik kafa karistirma politikasi ben sivasspor yönetiminin yerinde olsam su salatalara bitimi bile vermem.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:08.