SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   BALILI ANTALYA SPORDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26054)

yigidoilyas 21.06.2009 22:03

Cevap: BALILI ANTALYA SPORDA

[QUOTE=MeRt5858show;529856]balili eski balili deil gitmesi iyi oldu yeni balililer gelir
yaslıları gönderiyoruz iyi bir transfer politikası var bu sene[/QUOTE]

haklısın çok yönlü baktıgımızda yönetim dogru bir transfer politikası izliyor..

dedebali58 21.06.2009 22:07

gelen ağam giden paşam "en büyük Sivasspor"Baliliyede yaptıklarından dolayı teşekkürler takım olmanın gereği büyüklük ismindedir sivasspor hancı onlar yolcudur daha niceleri gelip geçecek ama baki olan Sivasspordur.:)

slasher//z 21.06.2009 22:09

balılı cok eksıkdı son zamanlarda
gıden gıdıyo da
gıdenın yerıne kım alınıyo
onu sorgulamak lazım

Divriği58- 21.06.2009 22:10

Bence bu kadar çok oyuncunun ayrılması iyi değil takımda bir arkadaşlık ortamı vardı Umarım bülent hoca bunları gözetiyodur.. İskeleti bozmayacaz diyorlardı iskelet kalmadı kadro komple değişti Umarım İyi yabancılarla anlaşılır....

Harput0658 21.06.2009 22:30

[QUOTE=Divriği58-;529874]Bence bu kadar çok oyuncunun ayrılması iyi değil takımda bir arkadaşlık ortamı vardı Umarım bülent hoca bunları gözetiyodur.. İskeleti bozmayacaz diyorlardı iskelet kalmadı kadro komple değişti Umarım İyi yabancılarla anlaşılır....[/QUOTE]

Çok haklısın. Balilinin gitmesine çok üzüldüm inşallah haber yalandır. Takımdaki arkadaşlık aile ortamı zarar görecek bu gidişle.

yigido yakup 21.06.2009 22:50

balili icin hayirli olsun sivassporumuza cok emek verdi tesekkürler.sivasspor artik kabuk degistriyor simdi okudugum lig tv gecen alt yazi habere görede Razak Omotoyossi ile 3 yillik sözlesme imzalanmis.sivasspor artik cok cok daha kaliteli oyunculari transfer ediyor artik öyle uzun sisirme uzun top devri bitecek anlasilan.alinan futbolcular hepside cok teknik vede yetenekli oyuncular insallah uyum sorunu olmaz vede gene o mücadeleci hirsli futbolla birlikte güzel futbolda izleriz.

YigidoEkrem 21.06.2009 22:52

:( Üzüldüm şimdi ya. Balilinin Sivasspora Katkılarından dolayı Tesekkür ederim
Yabancılardan en sevdiğim futbolcuydu

nejmi58 21.06.2009 22:57

aslinda giden oyuncular ve gelen oyuncular hep yerinde ama hepsinin bir anda olmasi takimdaki dengeleri altüst edebilir

GuVeN 21.06.2009 22:58

kulubeden cıkamıyodu son zamanlarda, hem sıvasspor ıcın hemde balılı ıcın hayırlı olsun bu transfer.. sivassporda iz bırakan bi isimdi,yolu acık olsun..

noname87 21.06.2009 23:01

gitmesine üzüldüm en son gidecek adamdı bence oynasa da oynamasa da faydası oluyordu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09.