![]() |
Cevap: Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..
[QUOTE=Divriği58-;530515]Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...[/QUOTE]
Daha sorsan haremin ne olduğunu bilmezsin,boş beleş.... |
[B]SivasSpor yeni stad uygulamasinda kesinlikle aile icin ayri bir bölüm yapmali
cocuklar bayanlar bir arada ayri yerde olabilir Stadda o kadar küfür söyleniyor ki bayan olarak rahatsiz oluyoruz tabiki herkes söylemiyor ama illa küfür oluyor bir anlik bazende sürekli cogu kisiler zaten bu yüzden eslerini kardeslerini maca götürmüyorlar bayanlarinda maca gitmeye hakki yok mu? benide götür degisin - olmaz orda cok küfür var taciz (gözlede olsa) var diyerek götürmeyen beyler cok koruma amacli götürmüyorlarsa, bizlere kendimize ait bölüm yapsinlar sivasli yildiz bacimin arkasindayim :) destekliyorum artik oda maca gidebilsin ;) [/B] |
EVET GÜZEL BİŞEY BAYANLARI TRİBÜNLERE ÇEKMEK LAZIM.......
|
[B]Sıvaslı Yıldız kardeşim çok güzel konuya değinmişsin yorumuna teşekkur etttim ama yetmez diyip tekrarlamak istedim. Bu güzel düşüncenden ötürü seni kutlarım...
Büyük başkan bu çağrıya eminim duyarsız kalmaz...[/B] |
bayan tribünü olmaz ama küfürsüz bir ortamda bayanlarda maç izleyemilir
|
bayan tribü yapmak yerine,bayanları tribünden uzaklaştıran hayvanları staddan atsak daha mantıklı değilmi??
|
[QUOTE=hepburdayız;530572]ya kardeşim bayan tribünü nedir!!
herkes taraftardır zaten,dünyanın hiç bi yerinde bayan tribünü diye bişey yoktur!! çocuk tribünü vardır..bu isteğiniz nedeni nedir acaba?? erkeklerin yersiz davranışlarımı??[/QUOTE] Benim hanımım en az benim kadar koyu bir Sivasspor taraftarı ve her hafta beni maça götür diye yalvarıyor. Ben şimdi hanımımı "La hakeeeeem ananı ..." "La 17 numara o..... çocuğu","A....k...... düzgün vur la topa " vb. onlarca-yüzlerce hakaretleri havada savuran hayvanların arasına nasıl sokayım? Stad kalabalık yer. Oraya gelen 12000 kişinin hepsinin iyi,namuslu,şerefli adamlar olduklarını hiç birimiz savunabilir miyiz? Oradaki bayanları taciz etmeyeceklerini imza etseler yine güven olmaz. Stadda bazen oluyor ki;arkamdaki adam heyecandan benim sırtıma çıkıyor. Ya önündeki ben değil de bir bayan olsa? Siz ve diğer szin gibi "Bayan tribününe ne gerek var" diye soran kardeşlerimiz acaba bu saydıklarımın kendi bayan arkadaşlarınızın,bacılarınızın veya hiç tanıadığınız bir bayanın başına gelmesini kabul edebilir misiniz? |
Olsa cok güzel olur zaten cüsskb bayan taraftarlar dernegi mi ne var onlarla bi temasa gecilirse iyi olur.
|
kızımın israrı sonucu maça götürdüm maç esnasında yapılan küfürlerde kızım bana baktı utandı bende kızıma baktım utandım
daha ne ben kızımı maça götürürüm nede o gelmek ister |
Şimdi;
Öncelikle bana destek veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.. Umarım Büyük Başkan Bizi Duyacak..:) Bu konu ile ilgili bana yönelttiğiniz her soruyu okudum ama cevap vermeyeceğim hepsine..:) Sadece şunu bilmenizi isterim ki benim ya da diğer Sivasspor taraftarı olan bayanların da o stadyumda takımını desteklemek için yer almaya niyeti ve hakkı var.. Bunun için uygun şartların sağlanması gerektiği konusunda deneyimlerinizi anlatığınız yazılardan anladığım kadarıyla zaten hemfikiriz.. Bu yüzden de bayanlara ait bir tribün olması talebindeyiz, hepsi bu.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13. |