![]() |
Cevap: Alişan Sivasspor İdmanında
Sanki ronaldo geldi:)Ama olsun alişan da iyi topçu bonservisini alalım:)
|
BİZİM BU SİVASLI SANATÇILAR NERDESİNİZ BEN YERİNİZİ SÖYLEYİMMİ KESİN BODRUM,DUR SİVASLIYIM DEMEYİNDE MEDET UMMAYALIM BARİ
|
helal olsun ali şan kardeşime güzel bir jest yapmış. bizim sanatçı kardeşlerimizdede böyle düşünceler olsa ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte olduklarını söyleyebilseler onlara moral ve cesaret vermeye çalışsalar şampiyonlar ligi öncesinde ne kadar güzel olurdu. belki onlarda gelir kimbilir. daha erken. alişanı duydularya bakalım.
|
Aferin Gökhan 40 yaşını geçmiş bir abin olarak senden böyle güzel,ilginç haberleri herzaman bekliyoruz....Bu haberi sitelerin bir çoğunda göremedim.Bir tek hürriyet de var...Diğer siteleri de Sivassporla ilgili daha çok haber vermeye davet ediyoruz...İnanın arkadaşlar 2. ve 3. ligdeki takımların haberleri bile ligi 2. bitiren;şamp.ligine giden Sivaspordan daha fazla...Eğer Sivasporun yaptığını başka bir ülkede örneğin ingiltere'de Fransa'da Almanya'da,İtalya'da Sivasspor gibi adı fazla duyulmayan ,mütavazi bir takım yapsaydı yer yerinden oynardı;o takımla ilgili tv. lerde ,basında hergün haber ,röportajlar yapılırdı.Bizim takım için ise nerdeyse okuyacak haber bulamıyoruz...Her gün aynı haberleri neredeyse veriyorlar....Yazık gerçekten çok yazık....
|
[B]Alişan iyi topçudur bakmayın siz ona... Halı sahada hiç bir organizasyonu kaçırmaz. Bu arada bir arkadaşımız nerede Sivaslılar demiş. Ben bir ara İsmail YK nın Sivasspor adına bir şarkı besteleyeceğini duymuştum hala gelecek....[/B]
|
Helal olsun alişana bizim sivaslı sanatcılardan çok iyi
|
hahah süper ya.. helal olsun.........
|
Hoşgelmiş,sefa gelmiş sağolsun kapımız herkese açık ...
|
benn cok severimm kendisinii azz albümünüü almadimm bugün anladimkii bosunaa gitmemiss:Dyhaa bide kangaldaymmiss yhaa bizim oralardaa belkii bizim köye de gelmistir...:D
|
Paris HİLTON'u görmek istiyorum kampta yönetime sesleniyorum..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:40. |