![]() |
Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler
Sivassporda transfer dönemi çok güzel gibi gözüksede iç piyasada öle hiç gözükmüyo transfer gündeminde olan hiç bir futbolcuya imza attıramadı bu büyük bir başarısızlıktır hazırlık maçlarına çok az bi süre kaldı yabancı kontejanımız boşalmak üzere nerdeyse, bu yüzden sivas kötü yola yönelmeden kendi yoluna gitmeli artık geç kalmadan!!!!!!
|
bunlardan sadece ermanın,uğurun,ibrahimin,islamın ve diğer türk oyuncularının transferi doğru.yani yabancılarınki henüz belli değil,namouchi de zaten gelmiyomuş,albetunun bonservisini de kocaeli yeni aldı(orada kiralıktı çünkü)omotoyossiye gelince oda henüz imza atmış değil,ama görüştükleri doğru.adı ne olursa olsun kaliteli adamlar alsınlar,bizi en iyi şekilde temsil etsinlerde gerisi önemli değil.
|
[B][I]ERMAN KILIÇ YILIN TRANSFERİ OLABİLİR.SEZER BADURLA İKİSİ YILIN İKİLİSİ OLURLAR.[/I][/B]
|
benim icin kimin basarili olacagi kimi transfer olacagi önemli degil,benim icin takim basarili olsun yeter.takim oyunu ve inac olduktan sonra isterlerse amatör kümeden gelsinler yinede basarili olurlar. bülent hocaya ve askerlerine inaniyorum,sivasspor herzaman zirvede olacak
|
Sivaspordan Yeni Bir Bomba Daha:Sivaspor Kolombiya Mili takımının Stea Bükres'te oynayan yanlış duymadıysam Moreno adlı oyuncusunu İstanbul2a getirmiş.Oyuncu oradan da Sivas'a gelip görüşecekmiş...Haydi Hayırlısı...
|
Arkadaşlar bu oyuncu geçen yıl mı yoksa bu yıl mı şamp. ligi elemelerinde G.S. a karşı da oynamış..Bülent Hoca gece ntvsporda G. Onay ve R.Dilmen'e açıklama yaptı...
|
evet bende izledım ıstanbula ınmıs bugun de sivasa gelecekmıs
|
4 yabancı gündemde...
Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden yiğidolarımızın gündeminde Modibo Maiga, Morgaro Gomis, Rigobert Song ve Dayro Moreno var.
[B]Sivas yine maden buldu[/B] Sivasspor'un Fransız Le Mans takımında forma giyen forvet [B]Modibo Maiga [/B]ile temasa geçtikleri öğrenildi. Sol ayağını çok iyi kullanan Maiga’nın bonservis sorunu yok.fotospor bu haberi sivas yine maden buldu başlığı altında veriyor. [B]Dundee karıştı[/B] Kırmızı-beyazlılar Senegalli yıldız [B]Morgaro Gomis [/B]için 500 bin sterlik teklif edince İskoç kulübü karıştı. Dundee United’in Senegalli ön liberosu Morgaro Gomis için 500 bin sterlin (Yaklaşık 1.4 milyon TL) teklif etmesi İskoç kulübünü karıştırdı. 23 yaşındaki ön liberosunu kaybetmek istemeyen Dundee’nin teknik direktörü Craig Levein, yönetimden bu oyuncusunun kesinlikle satılmamasını istedi. Yönetim ise bu paranın kendileri için süper bir rakam olduğunu belirterek, Gömes’i satabileceklerini belirtti. [B]Yiğido'nun Song isteği [/B] Sivasspor Bilica’nın yerini Trabzon’un Kamerunlu yıldızı ile doldurmak istiyor.Bilica'yı Fenerbahçe’ye kaptıran Sivasspor, bu oyuncunun yerini Trabzonspor’un Kamerunlu yıldızı Song ile doldurmak için kolları sıvadı. Trabzonspor’un gözden çıkardığı [B]Rigobert Song [/B]ile temasa geçen kırmızı-beyazlı yönetim bu futbolcuyu Sivasspor’a getirmek için nabız yoklamaya başladı. Trabzon yönetiminden izin alan Sivas yönetimi şimdi Kamerunlu futbolcu ile görüşüp renklerine bağlamak için menajerlere görev verdi. [B]Kolombiyalı geliyor[/B] NTV Spor'da yayınlanan Doğru Transfer adlı programa katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sezon Galatasaray'a karşı da forma giyen Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki golcüsü [B]Dayro Moreno'yu [/B]kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen golcü oyuncuyla ilgilendiklerini son dakika gelişmesi olarak değerlendiren Uygun, golcü oyuncunun transferi için bugün görüşmeler yapacaklarını söyledi. Özellikle Margaro Gomis ve kolombiyalı Dayro Moreno transferleri gerçekleşirse süper olur diye düşünüyorum.herşeyin en iyisi ve hayırlısı olsun yiğidolarımız için. |
gerçekten transferler güzel bir kaç iyitransfer daha gerek yönetime taraftara herkese teşekkürler
|
Cevap: 4 yabancı gündemde...
dayro moreno gelirse yılın transferi olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:22. |