SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kolombiyalı Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26153)

GuVeN 29.06.2009 01:53

Cevap: Kolombiyalı Geliyor

ntv de canlı dınledım,bulent hoca kendı agzıyla söyledı,o yuzden balon haber degıl,yarın turkıyeye gelıyomus gorusmek ıcın.yalnız neden daha anlasmadan kalkıp acıklama yapıyo anlayamadım.ıkı gun sonra olmazsa yine bi belırsızlık halı olacak.bu belırsızlıklerden hepımız geregınce sıkıldık zaten..bız bilica yerıne bomba bı stoper beklıyoruz ama bulent hocanın demecıne bakılırsa yasın dolduracak yerını.anlayacagınız bu sezon buyuk sıkıntılar yasayabılırız, forvetlere bakılırsa gol de bulabılecek bı yapımız olacak, yedıgımızden fazlasını atttık attık:)yoksa durumlar kötü..

club7house 29.06.2009 03:09

ya arabın peşindeyiz ya kolombiyalı yada beninli , yokmu rusu ukraynalısı :D Hem o ülkelerle güzel diyalog kurmak için bahanemiz olur :D

Şaka bir yana ben bu oyuncuyu tanımıyorum varmı güzel referansları uygunmudur bize ?

navruz58 29.06.2009 08:17

sürekli forvet alıyoruz da defans ne olacak?

Ahwettt 29.06.2009 08:18

Resmi ağızlardan şu kadar futbolcu ile anlaştık diyorlar, sonra olmadı diyorlar nasıl oluyor anlamıyorum, yoksa gündemi doldurmak ve milleti oylamak içinmi böyle yapıyorlarr, Engin öyle tunuslu öyle ve Antalya sporlu fatih öyle 12 tane transefr yapıldı diyorlar henüz bir kaç kişi hariç resmi imza attırdıkları yok.

hoLiGan Enes 29.06.2009 08:29

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="black"]Merak etmeyin trasfer sezonunun bitmesine daha çok var [/COLOR][/B][/FONT]

cabuker 29.06.2009 09:15

Gelir gelir daha ne topçular gelir bize:) sonra ailesi ikna olmaz geri gider.

5 tane forveti ne yapacaz ?
orta sahada kim var oynayacak ?
defans ta kim var oynayacak ?

neden bu mevkiilere değil de habire forvete adam alınıyor?
nasıl bir mantık bu

sivaslibaris58 29.06.2009 09:30

avrupa tecrübesi almis bir forvet sampiyonlar ligi elemelerine bize katki saglar.

bybora058 29.06.2009 10:24

[B]arkadasLar namouchi agbetu faLan geLdimi ? :([/B]

mühendisburak58 29.06.2009 10:28

valla herkesi alıyoruz ama daha kadromuzda 3 tane yabancı oyuncu var onalrda petkoviç diallo kamanan diğerlerinin hiç birir gelmedi.ne nıoumochi ne onyewu ne civelli ne agbnetu ne de omotoyossi hiç biri gelmedi sivasspora nş bu gelmiş olur daha 5 yabancı alma hakkımız var.

bybora058 29.06.2009 10:32

[B][I]hadi bakalım inş. geLirLer. ama transfer bitmesine cok var o araDa hocamız yapar iyi tRansferler[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:58.