SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hiç Bir Güç Beni Koparamaz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26174)

canimfeda58 30.06.2009 11:08

Cevap: Hiç Bir Güç Beni Koparamaz

helal olsun sana ibrahim abi.. sendende bunu beklerdik

hiko58 30.06.2009 11:12

AKILLI ÇOCUK HELAL OLSUN KAFAYI KULLANIYOR. ŞİMDİ BU ÜÇ BÜYÜKLERDEN BİRİSİNE GİTSE FORMA ŞANSI BULAMAYACAK. AMA SİVASSPORDA ÇOK ÖNEMLİ ADAM. ŞİMDİ ADI BÜYÜK DİYE ORAYA GİDİP FUTBOL HAYATINI NOKTALAYARAP REZİL OLMAK MI DAHA İYİ YOKSA LİG İKİNCİSİ BİR TAKIMDA ŞAMPİYONLAR LİGİ PAZARINA ÇIKMAKMI DAHA İYİ.AFERİN İBRAHİME. VALLA ÇOK AKILLI ÇOCUK. MEHMET YILDIZ GİBİ AKLI BİR KARIŞ HAVADA DEĞİL. ADAM BİR TRANSFER HABERİ DUYDU. BİR SENE TOP OYNAYAMADI. BAKIN ŞİMDİDE KİMSE YÜZÜNE BAKMIYOR.

adres58 30.06.2009 12:01

[B]Tribünlerden İboya karşı tutumlarımızda dikkat edelim... Bu adam hem Sivaslı hemde bizde kendine geldi... Ayrıcada sözlerine bakılınca vefalı.. Helal olsun.[/B]

BozokluReis58 30.06.2009 12:13

[B]Ibrahim Dagasan durusuyla tam bir Sivasli ve Sivassporlu. Helal olsun Ibrahim. Allah yolunu acik eylesin[/B]

mysuskunx 30.06.2009 12:17

[QUOTE=yiğidobaytar58;531840]vay be bi bilica demedi bunu yanarımda ona yanarım.....:mad:[/QUOTE]

:(.......:(.......:(.......:(........:(

merkez_emre 30.06.2009 12:49

helal olsun ibrahim sıvaslılar bellı oluyor gecmısde hayrettınde boyle demısdı gelen teklıflere...

bize senın gibi yüreklı topcular lazım

KaLeLi5861 30.06.2009 13:16

[B]Sivaslı olmak böyle birşey olsa gerek[/B]

sivaslimete 30.06.2009 13:34

Iste gercek bir Sivasli.......................

hiko58 30.06.2009 13:59

[QUOTE=merkez_emre;531909]helal olsun ibrahim sıvaslılar bellı oluyor gecmısde hayrettınde boyle demısdı gelen teklıflere...

bize senın gibi yüreklı topcular lazım[/QUOTE]

canım kardeşim geçenlerde hayrettin ile ilgili bir haber çıktı. ne demiş biliyormusun dört büyüklerden birisinde oynamak istiyorum demiş. alan yok ama onlar hala bunu söyleyebiliyor. şunu anlamıyorum ben. trabzon nere sivas nere. sivas lig ikincisi. sivas şanpiyonlar liginde oynuyor trabzon fener galatasaray uefada. ve bizim futbolcular halen orada oynayamayacaklarını bildikleri halde onlara gitmek istiyorlar. yahu şampiyonlar ligi pazarına çıkıyorsunuz. bu size bir onudur. şereftir. sizi bütün dünya izleyecek.

kaptann58 30.06.2009 14:31

inşallah bu sene daha güzel performans gösterirsin ibo nede olsa sivaslısın bizim verdiğimiz değeri başka yerde bulamazsın....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26.