![]() |
Cevap: Razak Omotoyossi´de son durum???
omotoyossi,ersen,petkoviç gibi sivastaki çalışmalara katılmayan isimlerin ve yeni transferlerin hollanda da başlayacak olan kampta yer alacağı hürdoğan gazetesinde yazıyor arkadaşlar.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;532703]Baskan balon olursa ,haliyle transferlerde balon olacak.Su ana kadar Erman Kilic´in disinda ,Yasin´de dahil olmak üzere dogru transfer yok.Hic bir futbolcuya bonservis bedeli ödemediler.Bonservis bedeli olmayan futbolcu degersizdir.[/QUOTE]
Yorumun Cok Sacma, Nasil Degersiz, ? Kewell Sence Degersizmi ? Bonservisi Elinde, Neden Elinde Bonservisi Olan Oyuncular Varken , Para Harciyalim ? Yok PARAMIZ !! |
Bence Omotoyossi Hollanda Kampına katılıp sonra orada imza atacak galiba ilk olarak Hollanda'ya geliyor olabilir imza orada da atılabilir
|
Ntv sporda dinledim ön protokol imzalandı.Metzden eski alacaklarını almak için fransaya gittiği söylendi.
|
Hocam ntvspor da geçti ön protokol imzalanmış kesin sivassporlu oldu artık omotoyossi
|
[QUOTE=skep06;532727]Ntv sporda dinledim ön protokol imzalandı.Metzden eski alacaklarını almak için fransaya gittiği söylendi.[/QUOTE]
metz de hic oynamadiki alacagi olsun ???? sadece ön protokol imzalamisti !!!! |
[QUOTE=kayaki;532749]Hocam ntvspor da geçti ön protokol imzalanmış kesin sivassporlu oldu artık omotoyossi[/QUOTE]
ersende, ugurda, ermanda, agbetuda veya yasinde oldugu gibi resmini gören varmi? yaninda bizim yöneticilerle bir kare resim göremedim maalesef. yoksa telefonlami anlasmislar :-) |
[QUOTE=nejmi58;532795]metz de hic oynamadiki alacagi olsun ???? sadece ön protokol imzalamisti !!!![/QUOTE]
Bende şaşırdım ama aynen öyle söylediler. |
malesef omotoyossi gelmedi..
fc metz satin aldi |
bu başkanı begenmeyenlere ne diyeyim bilmiyorum.
çok iyi biliyorsanız gidin siz yapın o işi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |