![]() |
Cevap: ASTANA ARENA STADYUMU
[QUOTE=Metal Gear;533546]Hemşehrim;
Bu kadar küçük düşünmeye sizleri iten sebep ne?[/QUOTE] Hiiç abi Doğru Değilmi?Küçük ve konforlu olsun daha güzel olmazmı? |
bizim stadın cızımını yapan amatörler bı baksın bu stada ve bu aralar yapılan dıger stadlara derım ben..
|
cok harika bir stad sivassporumuzun neden olmasin ki tam sivasa göre stad bence
kis zamaninda üstünü kapatilir ne güzel iste harika bir stad :D |
[QUOTE=KaLeLi5861;533583]Hiiç abi Doğru Değilmi?Küçük ve konforlu olsun daha güzel olmazmı?[/QUOTE]
Büyük ve konforlu olunca ne kaybediyoruz? 5 yıl sonra dev bir kulüp olmayacağımızdan,35.000 seyirci ortalamasına oynamayacağımızdan eminsin yani? |
[QUOTE=Metal Gear;533609]Büyük ve konforlu olunca ne kaybediyoruz?
5 yıl sonra dev bir kulüp olmayacağımızdan,35.000 seyirci ortalamasına oynamayacağımızdan eminsin yani?[/QUOTE] tutup az nüfuslu hemde spor a yatkın olmayan bir nüfusa 55 bin kapasiteli stadyum yapacağına o kapasite için vereceğin parayı konfora ver hemde 30 bini bile dolduracağımızdan hiç umutlu değilim |
[QUOTE=KaLeLi5861;533617]tutup az nüfuslu hemde spor a yatkın olmayan bir nüfusa 55 bin kapasiteli stadyum yapacağına o kapasite için vereceğin parayı konfora ver hemde 30 bini bile dolduracağımızdan hiç umutlu değilim[/QUOTE]
5 yıl sonra spora yatkın bir şehir olmayacağımızdan da eminsin yani?:) Ayrıca 55.000 değil zaten amacımız 35.000. Yarın bir gün Avrupa Kupası Türkiye'ye verilince sence 20.000 kişilik 4 Eylül'de maç oynatırlar mı?Ben olsam oynatmam.. |
ben 20 bin demiyorum 30 bin diyorum kardeşim
|
gel gorde begenme varmi soyle bir babayigit cikipta sivasa stad yapacak bizim godomanlarin cebinde akrep var
|
mükemmel stad fakat sivasa o kadar bütçe ile stad yapmazlar
yapsalar çok güzel olur hem sivasspor için hemde sivas için böyle bir stadın yapılması sivas halkına çok olanak katacaktır. inşallah yaparlarr.. |
Hayaller güzeldir :)
Arkadaşlar fiyat kısmı gözünüzden kaçtı galiba. Bu stadı bırakın Sivas Türkiye de hiçbir kulüp yapamaz.Böyle bi stad olmasada alttan ısıtmalı kapastesi biraz daha fazla olan stadımız olur. Başkent Ankara bile hala dandik 19 Mayıs stadıyla idare ediyor.Ankaragücünün taraftarının olmas ve stadı doldurmasına rağmen |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47. |