SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   bana göre ERSAN MARTİN trasferi yanlış karar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26273)

yasin_58 06.07.2009 22:49

Cevap: bana göre ERSAN MARTİN trasferi yanlış kar

bence iyi olacaktır.. bizim hava toplarında etkili bi yönümüz yoktu.. ama ersen bu yönümüzü kapatacaktır.. hava toplarında.. özellikle doldur boşalt denilen son dakikalarda bize çok faydası olacaktır..

mustafa_kavak58 06.07.2009 22:49

[QUOTE=selimdelen;533619]zararlı cıkmayalımda birde hem verdigi paradan hemde futbolcunun mahkemesi yuzunden oynayamaması olmasın neyse bu k onuyu site yonetimini kızdırmamak ıcın fazla uzun tutmayalım bana biri

08 Temmuz Heerenveen (Hol) Saat: 19.00 tarihindeki hazırlık maclarınıı hangi kanal vericek yada vericekmi bir solesin ben kacayım :)[/QUOTE]

......................trt 1 verecekmis ........................

Kasim58 06.07.2009 22:50

[QUOTE=mustafa_kavak58;533612]duduma göre ersen martin fifalik olmus haber detayi:

Ersen Martin FIFA'lık oldu
Recreativo Huelva’dan ayrılan ve Sivasspor ile sözleşme imzalayan Ersen Martin, İspanyol Menajeri Juan Antonio ile FIFA’lık oldu.
Ersen Martin’in resmi menajerliğini yapan Antonio, kendisinden habersiz Sivasspor ile sözleşme imzalayan futbolcuyu mahkemeye verdiğini açıkladı.

İspanyol basınına, Ersan Martin’in kendileri ile 2 yıllık menajerlik anlaşması bulunduğunu ileri süren Juan Antonio, bu anlaşmanın İspanya Futbol Federasyonu tarafından onaylandığını ve bir kopyasının Türk federasyonuna gönderildiğini söyledi.

Antonio, Ersen’in Sivasspor’dan alacağı ücrete temlik koyduracakları tehdidinde de bulunarak, bunun için hem İspanya’dan, hem de Türkiye’den avukatlar tuttuklarını
belirtti.[/QUOTE]

Hayirli isler lig baslamadan sikinti ve problem basladi eger haber dugru ise bize vaydali olacagini düsünmüyorum.

KaLeLi5861 06.07.2009 22:51

çok eleştirmemek gerek..bende pek umutlu değilim ama...ilk maça çıksın ondan sonra eleştirsek iyi olur

GuVeN 06.07.2009 22:52

arkadaslar takımımızın gecen yıl kı en onemlı ısmı kımdı hava toplarında?
cevabı bence TUM du.bu sene nerde? ist.beledıyede. kusura bakmasın konuyu acan arkadas ama ersen martın bu acıgı kapatabılecek bı oyuncu.yasıda cok buyuk degıl onunde 3 senesı var en az.bence ersen martın transferı sıvasspor ıcın faydalı olacaktır.ılk onbır oynayacagını sanmam ama yedek kulubesı ıcın ıyı bır altarnatıf olabılır.dıger forvetlere tumun yaptıgı gıbı ıyı kafa pasları ındırebılır..

selimdelen 06.07.2009 22:54

tesekurler mustafa yasin kardes hava doplarında etkili ama adam kosmayan sureklı sakatlanan ve bencil oynarsa yeyim onun hava hakimiye tınıı hem sende biliyorsundurki gecen sezon sivassporun oyun yapısı agırlık defans kontralar la sonuca gidiyordu ve bunu cokda ı yı yapıyordu eger ayak uyduramaz ise ki benim korkumda o nese beklıcez artık h ayırlısı olması dilegi ile

enesarslan 06.07.2009 23:01

[QUOTE=58güven58;533632]arkadaslar takımımızın gecen yıl kı en onemlı ısmı kımdı hava toplarında?
cevabı bence TUM du.bu sene nerde? ist.beledıyede. kusura bakmasın konuyu acan arkadas ama ersen martın bu acıgı kapatabılecek bı oyuncu.yasıda cok buyuk degıl onunde 3 senesı var en az.bence ersen martın transferı sıvasspor ıcın faydalı olacaktır.ılk onbır oynayacagını sanmam ama yedek kulubesı ıcın ıyı bır altarnatıf olabılır.dıger forvetlere tumun yaptıgı gıbı ıyı kafa pasları ındırebılır..[/QUOTE]

haklısın kardeşim sonuna kadar. bnde yorum yazsam senin yazdıklarının kopyasını yazardım kelimesi kelimesine katılıyorum :D:D:D

konartr58 06.07.2009 23:06

ersan martinin kendisi bilir son sanşı bir daha sivas gibi bir fırsatı bulmaz.hem sivası hem de hadiseyi kaybeder

hhapy 06.07.2009 23:08

Ankaragücünde tutunamayan Abdurrahman'dan Sedat'tan bambaşka oyuncular çıkartan Bülent hoca Ersen Martin'e de aynı şeyi uygulayacaktır.Pivot santrafor olarak iyi işler yapacak inşallah

selimdelen 06.07.2009 23:21

tekrar dayanamayıp icimi yiyen bir durum var ki korktugum olay deildir gaziantep ile anlasıp son anda vazgecilme sebebi ne olabilir neden ersan martinden vazgecildi her konuda anlasıp sonra vazgecmeleri sizdede bir suphe uyandırmıyormu valla sakatmıydı yoksa menejeri ile olan sozlesmesi vardıda o yuzdenmi iptal oldu ki ikinci secenek olmasını dilerim bir basında pesinat yuzunden anlasamadı demesi içimi biraz olsun rahatlattı ins oledir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07.