![]() |
Cevap: Omotoyossi yola çıktı
Ne o ya Bağdat'tan mı geliyor:):)
|
inş hayırlı olur sivas a iyi futbolcu
|
[QUOTE=sabanoh;534353]Sivasspor´un daha önce anlaşmaya vardığı Razak Omotoyossi´nin Hollanda kampına katılacağı belirtilmişti.
[ATTACH]3329[/ATTACH] Beninli golcünün, bir kaç gün içinde takıma katılacağı ve kendisini resmen Sivassporlu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan genel menacer Mustafa Turgun, “Bu oyuncunun transferinde hiç bir pürüz kalmadı. Artık kendisinin Hollanda’ya gelmesini bekliyoruz. Omotoyossi’yi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Ancak bazı genç isimleri kadroya katabiliriz” açıklamasında bulundu. Kaynak : Fanatik[/QUOTE] uav bu nasıl mantık. ortasaha ortasha ortasaha. sivassporun ortasahası yok. bunlar bukadarmı anlıyor futboldan. baku-ın herenven maçına. avrupada öylee geriden uzun top biri kapsın gol oldun yedirmezler kii artık bilica da yok yasınle şampiyonlar ligine bu takım gidiyorsa vay halinne sivassporun. |
Omotoyossi YARIN (hahahahahahahaha) (pardon) geliyormus.
Ya gercekten artik omotoyossi hakkinda bu haberleri duyuncu, kahkahalarla gülmek geliyor icimden. Yaw tam bir komediye dönüstü Omotoyossi transferi... |
İnşallah Sivassporumuz için ve kendisi için iyi bir sezon olur...
|
gözümüz yollarda kaldı hadi gardas gel artık :rolleyes:
|
Arkasadaşlar bir yerden haber aldım yarın geliyormuş :=)
|
s.a arkadaşlar...
biraz önce radyodan duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama omotoyossi metz kulubü ile kesin olarak anlaşmış.umarım doğru bir haber değildir... |
[QUOTE=engin78;534591]s.a arkadaşlar...
biraz önce radyodan duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama omotoyossi metz kulubü ile kesin olarak anlaşmış.umarım doğru bir haber değildir...[/QUOTE] zannetmiyorum daha dün trt dedi omotoyossi kampa katilcak diye haber yanlis |
evet omotoyossi defteri de kapanmıştır.bilginize.
bu başlığı değiştirebilirsiniz.bugün fransız 2 lig takımlarından metz kulubü ile anlaşmış... (He was also linked in very recent reports with French Ligue 2 club FC Metz, and it is believed by many sport critics now that it is only a matter of time before Razak signs for the French club. On 09 June 2009 Ligue 2 club FC Metz has signed him from Al-Nasr Athletic, the 23-year-old Beninese National player receives a three-year contract until 30.06.2012[6].)))hayırlı akşamlar.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |