SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol ile İlgili Videolar Paylaşımı (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Sivasspor-Sc Heerneven macin özeti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26311)

mustafa_kavak58 09.07.2009 14:04

Cevap: Sivasspor-Sc Heerneven macin özeti

daha sonra apo ile hayro cikti yerine murat sözgelmez ve tevfik altindag girdi murat sözgelmez hayronun yerine oynadi

tefik altindag sag kanat oynadi ugur kavuk geri sag bek gecti aponun yerine

bnl 09.07.2009 14:04

[QUOTE=mustafa_kavak58;534488]ozaman gördüme göre 4-4-2 döndü
kamanan ibrahim ülüm önde
orta sahada murat erdogan ibrhaim dagasan onur ugur kavuk
defans apo yasin sadt hayro[/QUOTE]

İnşallah hayırlı olur bu ulum ?

cok dedıkodumuz cıktı etrafta.

BozkurtKILIC 09.07.2009 14:05

kardes erman kilic neden oynamadi bi bildigin varmi ?

mustafa_kavak58 09.07.2009 14:06

[QUOTE=BozkurtKILIC;534491]kardes erman kilic neden oynamadi bi bildigin varmi ?[/QUOTE]

erman kilic ayak bilende sakatlik varmis herhalde yanlsi hatirlamiyosam bugün antreamanlara baslicakmis

shang 09.07.2009 14:09

as kadrodan ibrahim kamanan sedat her zamanki gibi çok iyilerdi ama yasinde hayal kırıklıgına ugradım hoş daha yeni transferlerdende kimse oynamadı ama basit goller yedik inş eksiklerimizi çabuk kapatırz her zamanki gibi pas yapamıyoruz bu buyuk sorun

bnl 09.07.2009 14:11

[QUOTE=shang;534494]as kadrodan ibrahim kamanan sedat her zamanki gibi çok iyilerdi ama yasinde hayal kırıklıgına ugradım hoş daha yeni transferlerdende kimse oynamadı ama basit goller yedik inş eksiklerimizi çabuk kapatırz her zamanki gibi pas yapamıyoruz bu buyuk sorun[/QUOTE]

YASINI ıkincı yarıda bır pozısyonda gordum salak topu gorup kacıo nasıl bır adam bu yaa ?

Nıye aldık kı ?

navruz58 09.07.2009 15:19

nasil oynadiniz allahdan korkun ayip ya vallahi ayip oluyor vallahi ben hepinizde iyi oynarim heralde beni kalbte öldürcekdiniz o nasil bir oyun

burakplt 09.07.2009 15:23

yani bilmiyorum ama bu savunmayla biraz zor gibi duruyor bilicayı arayacağız gibi görünüyor agbetu iyiydi iyi adam geçiyor faydalı olabilir faruk,onur sivasın oyuncusu değiller çok yetersizler inş mbemba savunmada iyi çıkarda savunma iyi olur belki

ihsan5858 09.07.2009 16:20

[COLOR="Black"]DEFASNDA is yok arkadaslar yasin lonusmasinbi biliyor maçin yildizi sedat super oynadi mehmet siz petkoviç siz bisey yapamayor[/COLOR]
[COLOR="Red"]MEMHAMET YILDIZ EN FORCE [/COLOR]

ihsan5858 09.07.2009 16:22

[QUOTE=bnl;534495]YASINI ıkincı yarıda bır pozısyonda gordum salak topu gorup kacıo nasıl bır adam bu yaa ?

Nıye aldık kı ?[/QUOTE]

HAKLISIN KONUSMASINI BILIYOR !!! :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51.