![]() |
Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon
gökhan turna yoklamada ses vermedı,onsuz olmaz beklıyoruz teşriflerını:D gökhanıda yazın kesın gelır.. gol yollarının sac bas yolduran forveti:D
|
Yaw beni niye yazmadınız ayıp ama goller yollarında bu sefer daha iyi olucam görceksiniz:D
|
[QUOTE=basayev58;536310]şimdiye kadar tamam diyenler.
1-Basayev 2-Mesut 3-Güven 4-İzmirliyiğido 5-Anıl . . . Fatih,Burak,Onur nerede? onlarda gelirse üzerini tamamlarız,benim kuzenlerden 2-3 kişi daha gelir:)[/QUOTE] Bende varım bensiz olur mu ya:D Pazartesi,Çarşamba ve Cuma akşamları antrenmanlarım var benim için uygun bi gün olursa bunların dışında kesin katılırım |
[QUOTE=GokhanTurna;536608]Bende varım bensiz olur mu ya:D Pazartesi,Çarşamba ve Cuma akşamları antrenmanlarım var benim için uygun bi gün olursa bunların dışında kesin katılırım[/QUOTE]
Kusura bakma Gökhanım... :) Bu arada maç için bu hafta toplanamıyoruz galiba...Olmazsa gelecek haftaya erteleyelim. |
hafta ıcı bır gunde olabılır.benım ıcın cuma harıc her gun uygun arkadaslar..
|
bi organızasyon yapamadık yuh bize:)bı kac kısı dısında kısmeden ses cıkmıyo bis ses verın da!
|
abi yapcaz dedik ertelediniz napalım hadi yapalım artık pfff:D
|
[B]yaz günü zor bu işler :) inşallah yaparsınız ama bence ramazandan sonra denemekte fayda var :)[/B]
|
[QUOTE=myway;541904][B]yaz günü zor bu işler :) inşallah yaparsınız ama bence ramazandan sonra denemekte fayda var :)[/B][/QUOTE]
haklısın valla tatılci çok:) ama ramazan sonrasıda cok gec olur. denemeye devam:) |
selam arkadaşlar artık izmirliyiğidolar olarak bizde silkelensek mi napsak bi halı saha organizasyonu yapalım mı ne dersiniz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:52. |