![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
diyecek dişey yok bu takım bu sene küme düşmezse iyi anderlecht maçında neydiler şimdi ne haldeler sahada gezdiler izlediğim en berbat maçlardan birtanesiydi yazıklar olsun
yönetim ve teknik kadroya gelince bu takımı sırtlayan alkışlattıran futbolcular yok pahasına satıldı yazık oldu bilica tum balili sylla şampiyonlar liginde oynayacak takımın yönetimi bu futbolcuları satmayacaktı ve daha güçlü futbolcular transfer edecekti inşallah sezon sonunda üzülmeyiz daha erken ama takım sos veriyor acil önlem alınması lazım yoksa..... |
şimdi yorumcuları izledim hepsi tek bir ağızdan trabzon iyi oynadı hak etti dediler ilk yarıda trabzonun gol hariç pozisyonu yoktu erman onur değişikliği mahvetti bizi erman da defans yok cihan da ortaya geçince yoruldu agbetuyu sokmak intihardı bence ersen çıkıcak zannettim musa çıktı orta sahada pres yapan bir oyuncuya ihtiyacımız var özellikle yabancı olursa iyi olur 6 yabancı hakkı var bizim ilk 11de 2 var sonradan giren agbetuyla 3 en az 2 yabancı alınmalı
|
amatör bi takımdan 10 yesek bu kadar zoruma gitmezdi...
|
[B]Kötü Maçdı Kaybettik Değerlendiricek Bi Yanı Yok...Önümüzdeki Maçlarda Düzelmemiz Dileği İle...[/B]
|
Dakka 90+5, 2-1 yeniliyoruz TOP KALE DİREĞİMİZDEN DÖNÜYOR !!!!
Böyle saçmalık mı olur. Sivas neden transfer yapamıyor ve yaptığı transferlerin hepsi BELEŞ transferler. Oynadığımız her takıma karşı maskara olmaya başladık. Allah yardımcımız olsun. Tamam biz küme düşsekte sivassporu seviyoruz ama buralara kadar gelmişken en berbat transfer politikası yürüten takım olmak çok berbat bişey. |
Dakka 90+5, 2-1 yeniliyoruz TOP KALE DİREĞİMİZDEN DÖNÜYOR !!!!
Böyle saçmalık mı olur. Sivas neden transfer yapamıyor ve yaptığı transferlerin hepsi BELEŞ transferler. Oynadığımız her takıma karşı maskara olmaya başladık. Allah yardımcımız olsun. Tamam biz küme düşsekte sivassporu seviyoruz ama buralara kadar gelmişken en berbat transfer politikası yürüten takım olmak çok berbat bişey. |
Arkadaşlar biraz sonra Bülent Uygun çıkıp bütün hata benimdi deyip hata yapmaya devam edecek.Sivasspor diye bir takım kalmadı.25-30 kişilik kadro komple oynasa gol atamaz.Gol atabilecek kapasitede kimse yok.Serbest atıştan birine çarpıp girerse girecek.Trabzon 6 kişi ile hucum ederken Sivas deplasmanda oynar gibi veya galip gibi 3 kişi ile zor hucum ediyor.Şampiyonlar liginde oynayan bir takımın petkoviç ve akın gibi uydurma kalecisi olmaz adam gibi bir kaleci almadılar bütün takımlara bakın aldıkları adamlardan nasıl verim alıyorlar biz ise güzelim takıma bir iki takviye yapacakdık ama takımı mahvettiler aldıklarımız 18 e bile giremiyor bu takıma ihanettir bülent uygunun derhal istifa etmesi lazım
|
SU HAMSILERE YENILDIK YA NE DIYEYIM BEN:mad::mad:
|
defans yok orta saha yok bilmiyorum... eksiğimiz çok transfer yok... hazır değiliz...banko oynayan 4 adamımızı bilica-tum-sylla-diallo sattık... mehmet, sezer sakat... toparlanırız ama zaman alacak... [B]BU SENE TARAFTAR OLARAK ÇOK SABIRLI OLMAMIZ LAZIM...[/B]
|
[QUOTE=Kalınlı;545038]Arkadaşlar biraz sonra Bülent Uygun çıkıp bütün hata benimdi deyip hata yapmaya devam edecek.Sivasspor diye bir takım kalmadı.25-30 kişilik kadro komple oynasa gol atamaz.Gol atabilecek kapasitede kimse yok.Serbest atıştan birine çarpıp girerse girecek.Trabzon 6 kişi ile hucum ederken Sivas deplasmanda oynar gibi veya galip gibi 3 kişi ile zor hucum ediyor.Şampiyonlar liginde oynayan bir takımın petkoviç ve akın gibi uydurma kalecisi olmaz adam gibi bir kaleci almadılar bütün takımlara bakın aldıkları adamlardan nasıl verim alıyorlar biz ise güzelim takıma bir iki takviye yapacakdık ama takımı mahvettiler aldıklarımız 18 e bile giremiyor bu takıma ihanettir bülent uygunun derhal istifa etmesi lazım[/QUOTE]
dediklerine katılıyorum ... ama bülent uygun istifa etse nolur karol peczeleri de gördük morınyo yu alamayacagımıza gore bulent hoca kalmalı ama transfer şart bu takım bu lıgı goturemez hele defans hiç götüremez..... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:38. |