SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Avrupa'yı fethedecekler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26758)

kupecikli58 12.08.2009 16:01

Cevap: Avrupa'yı fethedecekler

KADİR PEKMEZCİ için birşey söylemiyorum kapalı kutu ama İBRAHİM ŞAHİN gerçekten hırsı hızı ve oyuna katkısıyla begeniyordum devamlılıgı olursa gelecekte çok iyi bir ibo seyrederiz. bu oyunculara sahip çıkmalıyız çünkü İBO vede KADİR seyircisi az olan takımlarda rahat oynadılar pekala seyirciyle nasıl olurlar soru işareti o yüzden bizimde sahip çıkmamız lazım biz SİVASLILAR yıldız alalım diyiyor ama bütçe meselesi bütçe iyi olsa zaten başkan bizden önce o topcuyu getirir.biz ise yıldız almayacagız yıldız yapacagız bu mantelitede gitmezsek yakında korkulu rüya görürüz size şöyle bir örnek vereyim bursaspor,adana,vede istanbulspor.daha önce yıldız tabir edecegimiz topçuları getirdiler sonrası ne oldu mali kriz!sonraki senelerdede verecek para bulamadılar daha sonrada hiç para kalmadı vede KÖTÜ SON bank asyaya düştüler normal olarak bu yüzden bizim daha akıllı olmamız lazım yoksa biz para kazandık harçayalım dersek o zaman bizimde sonumuz diyerleri gibi olur biz ise kendi yagımızla kavrulacagız.bu demek degilki iyi topcular transfer etmeyecegiz yeri geldimi bizlerde iyi topcu getirecegiz ama şimdi zamanı ve sırası degil.artı AVRUPADA isim yapmak lazım yoksa avrupa sivası tanımaz türkiye liginde şampiyonda olsan avrupa tanımaz ama avrupada bir kaç iyi takımı devir o zaman neler oluyor bak o yüzden luceskunun takımını elemek zorundayız biz SİVASSPOR neyse hepiniz ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN BU ALEMDE KRAL SİVASSPOR

atrium58 12.08.2009 16:07

Tunç Kayacı çok beyefendi ve çok usta bir yorumcu İnşallah yaptığı yorumları yönetimden birileri görüp okurda ne yapmaları gerektiği konusunda strateji geliştirirler..

muratalptegin 12.08.2009 16:07

ilk hafta yenilgi aldık diye teknik heyet ve futbolcuların üzerine bu kadar gidilmez ki zaferler daima kolaylıklar içerinde değil zorluklar içinde kazanılmıştır tarihten beri öyle.geçen sene üst üste maçlar kazanan takımımız iyiydide şimdi mi kötü oldı önemli olan yenilgidede beraber olmaktır sadece zaferlerde yanınmızda olan bizden değildir....

Murat ARICI 12.08.2009 18:08

İBRAHİM ŞAHİN MEHMET YILDIZIN KOPYASI HATTA LİG TV DE HACETTEPENİN MEHMET YILDIZI DİYORLARDI O DA GÜLÜYORDU AMA İSTİKRARI SIKINTILI KADRİ BEKMEZCİ İSE İYİ TOPCU İBRAHİM DAĞAŞAN KADAR YARALI OLABİLECEK BİRİ AMA OYUN KURUCU VE BİZE BİR [SIZE="6"]10[/SIZE] NUMARA LAZIM..ACİLEN..

izmiriyigidosu 12.08.2009 18:28

ilk hafta yenildik diye bu kadr baskı olmaz hemen istifa edin falan bunları yazanları kınıyorum yeni transferler inş doğru transferlerdir önümüzdeki haftalarda göreceğiz

TekSivas 12.08.2009 18:34

Sivas Benim Namusum Ben Sivasimin her metre karesine Canimi vermeye rasiyim!! Gelelim Yukaridaki yasiya (Avrupa'yı fethedecekler) Sivas Aurupayi cokdan fetheti!!! Düyada kactane sivasli var? Sivasda kactane sivasli var?!!!-
Gelelim Anderlechte sivas kac yedi ? 5 dogrumu dogru! Unutanlara Hatirlatalim

Bakin Liverpool demiyorum! leeds diyorum 26.09.2000 20:45 Leeds United - 26.09.2000 20:45 Leeds United Besiktas Istanbul 6:0 (3:0)!!!!!!!:confused:
Bakin Manchester demiyorum Eindhoven diyorum 27.09.197 PSV Eindhoven - Fenerbahce Istanbul 6:1:confused:
bakin chelsea demiyorum Bayern diyorum
27.09.1972FC Bayern München - Galatasaray Istanbul 6:0 (3:0)!!!:confused:
Gelelim Kendi Kendini büyük sanan Trabzona onlar aurupaya cikmasina bile gerek yok o-kadar gol yemeye!!!!
20.01.2001 18:00 Trabzonspor - Besiktas Istanbul 0:5 1hafta sora
23.01. 12:30 Gaziantepspor - Trabzonspor 5:2 ayni sene
MKE Ankaragücü - Trabzonspor 4:2 Antalyaspor - Trabzonspor 4:2
Göztepe Izmir - Trabzonspor 4:2 evet o-seneler unutuldu! bakin düsenler nekadar gol yemis birde ts yedigi gole bakin!!! 1 mac kaybetseymis hamsi ligine gidiyormus!!!!:confused::D:confused:
16. Caykur Rizespor 34 9 10 15 43:51 -8 37
17. Antalyaspor 34 9 10 15 45:61 -16 37
18. Yimpas Yozgatspor 34 6 9 19 46:67 -21 27
13. Trabzonspor 34 11 7 16 49:60 -11 40
caykur düsmüs ondan cok kötügümüs siv-ts 3-0 ts-siv 0-3!!! Tokat at
birtane aurupa olsun bulamamis demeyelim 03.10.1990 Barcelona - Trabzonspor 7:2

salih9458 12.08.2009 20:04

neyse oyuncular ikinci planda su anda önce feneri yikmamiz lazim sonrada oyuncu alirsak moreller düzelir ama önce feneri yenmemiz lazim

topraktan geldik topraga gideceyiz sivasli doguduk sivasli öleceyiz

pover58 12.08.2009 22:08

takımda uyum sorunu var bunu halleder iyi ikide takfiye yaptıkımı bu işi çözer yine fırtına gibi eseriz.dostumuz gerçekten yok bakın tek maçta yenildik basın hemen unuttu sivassporumuzu.

yigidocengiz 12.08.2009 22:22

keşke şu gelecek olan(tabi gelirse) yabancılar biraz kaliteli olsa ya,ama hiç sanmıyorum.başkanımızada bişey diyemiyorum ki.adam SİVAS için elinden geleni yapıyo.bülente zaten hiç bişey demiyorum gevezelikten başka bişey bildiği yok.zaten başkan mecnun olmasaydı bülent diye biride olmazdı,ne demek istediğim anlamışsınızdır umarım.bizi bu durmdan sadece başkanımız düzlüğe çıkarabvilir.tabi ALLAHın izniyle

burakbaba9 12.08.2009 23:53

al işte ilk 10 koyacakmısız hedefi zaten şimdiye kadar anadolu takımları bu hedefi koydu die afedersiniz ligimiz bok gibi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56.