SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim Başarıdan Emin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26828)

atrium58 17.08.2009 15:30

Cevap: Yönetim Başarıdan Emin

Hazırlık maçları oynanırken taraftarın ve spor kamuoyunun eleştirilerine kulak tıkayan zihniyet hele bir avrupa maçları başlasın görün daha sonra hele bir lig başlasın görün şimdi de hele bir 12. hafta gelsin görün diyor.. Karşınızda çocuk yok artık komik olmayın..

bonuce123 17.08.2009 15:32

[U]Bu Adam Hep Bos Konusuyor Yaw Bi Sivas 6-0 Yener Sivas Feneri Yener Hep Hursuzluk Getirdi Gerksiz İnsan Yaw Sankı Sıvas Feneri Yenmıs[/U]

noname87 17.08.2009 15:35

boş işlerler yöneticisi icraat yok sürekli laf

GuVeN 17.08.2009 15:44

arkadaslar tamam hıcbırımız bu ınsanı sevmıyoruz ama bu seferkı roportajında sacmalamamıskı adama yüklenıyorsunuz:D bu acıklamasına katılıyorum ınsallah bır an once toparlanırız.

giants 17.08.2009 15:48

Hazirlik maclari ...... "Bunlar ölcü olmaz siz bizi sampiyonada görün"
Sampiyon Külüpler ...."Bize zaten bu sampiyona biraz büyüktü Bizi ligde ve Avrupa sampiyonasinda görün"
lig maclari.................Bütün suc bende TB maci---Bütün suc futbolcularda kornerden golmü yenir. FB maci

[B]yönetim......Siz bizi 12 haftada görün Ilk 5 de olacagiz.......[/B]

Yukarida yazilanlar ya kulup temsilcileri ve hoca tarafindan alti doldurulmayan bos sözler..Sayin ünsal SivasSpor icin hayirli bir is yapmak istiyorsaniz artik bos iddali sözler söylemeden önce,SivasSpor kadrosunu o iddalari yerine getirecek sevyeye ulastirin kalitesini yükseltin gerek teknik heyet gerekse futbolcu anlaminda. yoksa ortaya koydugunuz her söz havada kalacak ve güven kaybedeceksiniz...

hiko58 17.08.2009 15:49

allah razı olsun hep birlikte el ele vermiş sivassporu küme düşürmeye çalışıyorlar ya daha bişey söyleyemem. takım iki hafta üst üste mağlubiyet almış. tedbir alınması yerine sadece ve sadece konuşuyoruz. ersen martini aldılar ya.o kurtaracak sivası. ne diyelim. bizde dua edelimde bişeyler olsun. işimiz duaya kaldı.

Salim58 17.08.2009 16:27

[B]bu adamı nedense hiç sevmedim ..............[/B]

YiğidoGençlik 17.08.2009 16:44

[B]Arkadaşlar çok içler acısı yorumlar yapıyorsunuz takım şu an kötü olabilir ama emin olun düzelecektir taraftarlık asıl şimdi yapılmalı takıma şimdi sahip çıkılmalı..[/B]

sivastatlıbelam 17.08.2009 16:52

az adah sabır mesela bjk geçen sozon devre arasında 6.sırada bitirdi ve vuran vuranaydı beşiktaşa.

ama sonra bir düzeldiler şampiyonoldular biz de düzelirsek en kısa sürede intikamımızı çok acı alacağız inşallah.

Aydogan58 17.08.2009 16:54

sivasspor mangal kebap olmuş
Spor kategorisinde ve Fenerbahçe forumunda, bulunan sivasspor mangal kebap olmuş konusunu görüntülemektesiniz. FENERBAHÇE - SİVASSPOR "SİVASSPOR ÖLMÜŞ, AĞLAYANI YOK!" ŞANSAL BÜYÜKA: Nasıl buldun maçı hocam? ERMAN TOROĞLU: Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56.