![]() |
Cevap: Dün Dünde Kalmıştır
[B]Evet dün dünde kaldı ama yarın içinde temkinliyiz şu sıralar bir an önce toparlanalım artık [/B]
|
[B] Bizim başarılı olmamız için ise mutlaka ama mutlaka defansa Sedat'ın yerine bir oyuncu almamız gerek. Transfere acil ihtiyacımız olan bir diğer yer ise orta sahanın ortası na pas yapacak dikine oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ben bu takıma güveniyorum yeterki doğru transferler yapılsın.[/B]
|
VALLA BÜLENT HOCA TAM SİYASETÇİ GİBİ KONUŞUYOR. SÜLEYMAN DEMİRELİN KULAKLARI ÇINLASIN. ODA DERDİ DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR DİYE.OYSA BİZ KENDİMİZİ TOPARLAYAYIM DİYE BAKLERKEN LİG BİTECEK BİRDE BAKMIŞIZKİ KÜMEDEYİZ. ARTIK BUNUN SORUMLULUĞUNU KİMLER YÜKLENECEK BİLEMEM..
|
Geçen sezon sivassporumuz iyi iken herkes alkışlıyordu şimdi 2,3 maç kaybettik diye herkes yuhlamaya başladı bu nasıl yiğidoluk bu nasıl yiğitlik destek verelimki takımımız yine eski günlerine dönsün arkadaşar dualarımız la birlikte inş takımımız yine eski günlerine döner.........
|
Dün dünde kalmıştır hocam tabiki de sonuçta bu takımda dünde 6 puan kaybetti.Düne bakmazsan yarını anlayamazsın.İnşallah oturup birşeyler düşünüyorsundur hocam...
|
Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz bu nasıl Yiğidoluk sorusuna kıl oluyorum artık... Nedir düşünceniz söyleyin bizde anlayalım şunu mu demek istiyorsunuz seve seve Bülent uygun fenere gidene kadar başımızda kalsın kimsede gıkını çıkarmasın ağzınıza etsede çıt çıkarmayın ne biliyim istasyonda giderken enseye şaplak kondursun naber baba diip pandik atsın... Yiğidoyuz elhamdülillah ve Sivasspor Sivas herkesin üstündedir ne bülent uygun ne mecnun başkan kimse bunların üstünde değildir... Öle geçmişte başarı gelecekte bilmem ne unutun bırakın futbolda duygusallık olmaz asker arkadaşın değil yada mahalle komşun eğer öle ise Sivaslı zaten yarı yolda bırakmaz... Kimse Sivasa paşa olamaz aklından bile geçirmesin Sivaslı kendi paşasıdır zaten...
|
''Yendikleri zaman ise inanılmaz derecede bir keyif ve mutluluk yaşamışlardır. İki tane çok önemli büyük maçı kaybettik. Tabii bu başarıdan sonra insanların bizim üzerimizde beklentileri çok artmıştı. Ben, açıkçası futbolcu kardeşlerimin şu ana kadar başardıklarından dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonra da başarmaya devam edeceklerdir. Sevenler, desteğini esirgemesinler.''
Ayrıca başarılı olan futbolcularımızı bende kutluyorum ama o futbolcular şuan Sivasta değil maalesef... Yeri geldiği zaman bu nasıl yiğidoluk diyorsunuz ama gönderdiğiniz sattığınız adamlara gelince duygusal davranmayın parayı kim verdiyse ona gitti diyorsunuz... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... |
evet hocam dün dünde kaldı. yorumladığınız gibi: iyi kapandık. 10 15 olmadı. bir sedat kurtardı. bir yasin kurtardı. bir petkoviç. maç hep böyle geçti. tek kale maç. ersen martin ne savunma yapar. ne aldığı topla ilerleyebilir. zaten sahayı baştan sona bir kez koşssa geriye gelecek takati kalmıyor adamın. öyleyken tek başına maraton koşan kamanan oyundan çıkıyor. ben bu yıl oynanan oyunlarda şunu görüyorum. hani kedinin önüne ip yumağını koyarsın o alacağı zaman çekersin kedi koşar koşar kapamaz. sivassporda öyle rakipleri oynuyor bizimkiler peşi sıra koşuyor TEK KELİMEYLE KOMEDİ
|
Dünün dünde kalmasi icin Hoca basta sizin artik gözümüze baka baka bariz hatalari yapmamaniz lazim.Basarida bu isin grurunu, övüncünü Futbolcuya taraftara birakmayip tek basiniza sahipleniyorsunuz. olsun SivasSpor basarili olsun siz yine her basarinin tek basina sahibi olun. Ama bir gercek orta yerde duruyor Fortis kupasida dahil bir sezonda yemedigimiz golleri su 8-9 macda yiyorsak sadece biri hazirlik bir sampiyona 2 galibiyet aliyorsak dün dünde kalmalidir demek yetmiyor. tüccarlik yapar gibi sunu satarim kar ederim sunu alir gelecekde kar ederim isileri ile ugrasan bir hoca istemiyoruz.Kar isinin zarar isini birak yönetim düsünsün. biz sizin bu yaklasimlarinizdan kime sitem etmemiz gerekir onu anlamis degiliz. Gidin isinizi yapin bu takimi hazirlayin basarili olun basarida birakin futbolculariniz ve taraftar onun grurunu yasasin iyi yaparak iyi isler yapacginizi kanitlayin. gecen yil antep bu yil fener macinda yaptiklarinizi tekrar etmeyin lütfen...Sizler belki cok fazla cidiye almadiniz hatta bir taraftan size yüklenen misyonun keyfini sürerken diger yandan camia icinde bu misyona yakisir tutum ve basari bekleyenlere karsi tepkisel yaklastiniz. Artik sadece basarili sonuclar hem sizin kariyeriniz geleceginiz konusunda samimiyetinizi ortaya cikarir hemde Taraftar olarak Bu samiyetiniz basariniz bizi mutlu kilar.Bundan sonra bizim mutsuzlugunuz inanin sizin mutlulugunuz Olmaz!!!!!!
|
ABDURRAHMAN DERELİ MURAT NEDEN OYNAMIYORKİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |